The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2017, 02:17 PM
Naipross Naipross is offline
Registered User
Naipross's PC Specs
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
POST ID # = 920559
Naipross Reputation: 10
Default change the dpi button on mouse to change brightness

..........

Last edited by Naipross; 11-10-2018 at 04:54 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-22-2017, 07:54 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,338
POST ID # = 920850
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Unfortunately, the brightness button is not available as a action for remapping.
Reply With Quote


Reply

Tags
brightness, corsair harpoon, dpi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.