The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Systems > CORSAIR ONE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-11-2019, 11:32 AM
Spizzi Spizzi is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 35
POST ID # = 997236
Spizzi Reputation: 10
Default i160 USB-C/USB "SS10" hub and "VR Ready SS" hub timing out (backside of unit)

As an example: Anyone else experiencing SS10 and SS VR Ready hubs timing out when transferring data (like 800GB worth) to an external drive? The USB and USB-C connections are timing out / disconnecting.

I checked all my drivers - they are current and up to date. I even delete them and re-added them (drivers). I also rolled back drivers where possible and reset CMOS. No resolution.

All other USB (non SS) hubs do not timeout/disconnect during data transfer.

I've had two i160 units that do this.

Last edited by Spizzi; 03-11-2019 at 11:37 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 03-12-2019, 02:59 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 567
POST ID # = 997416
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

if you have STEAM client running on startup, can you disable it and see if the issue persist?
Reply With Quote


  #3  
Old 03-13-2019, 05:39 PM
Spizzi Spizzi is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 35
POST ID # = 997621
Spizzi Reputation: 10
Default

Hi StormShadow - there is no Steam running.
Reply With Quote


  #4  
Old 03-15-2019, 05:44 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 567
POST ID # = 997871
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

i see, thank you for your reply. I recommend creating a support ticket with us so we may further assist you on this.

In the meantime, can you confirm this occur no matter what device you are connecting? Are the front USB ports working?
Reply With Quote


  #5  
Old 03-17-2019, 10:43 AM
Spizzi Spizzi is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 35
POST ID # = 998036
Spizzi Reputation: 10
Default

front ports AND top rear USB sockets (closest to top fan unit) appear to be unaffected.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.