The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2016, 12:40 AM
Reap3r160 Reap3r160 is offline
Registered User
Reap3r160's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 13
POST ID # = 850807
Reap3r160 Reputation: 12
Default Corsair K70 Auto Profile switch not working

So this started recently after I set up my various profiles to launch through their respective programs.

All of a sudden the profiles won't switch. I can get it to work on a restart of my computer, but then it'll stop working after it switches once and then back.

Restarting CUE doesn't work. And yes, I have the option turned on and the file extensions are correct.

Also, the page up and page down for manually switching doesn't work if CUE is minimized, but it does if it's not.

Any help?


  #2  
Old 05-06-2016, 08:51 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 850845
terabyte Reputation: 73
Default

Do you notice if it stops working after you open a program? For example keeping some applications fullscreen won't let CUE detect that you changed application because the fullscreen one keeps being the active one for it.

It happened to me using JING for example, or while I have other things fullscreen like a video on my player.


  #3  
Old 05-06-2016, 12:35 PM
Reap3r160 Reap3r160 is offline
Registered User
Reap3r160's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 13
POST ID # = 850857
Reap3r160 Reputation: 12
Default

It doesn't seem to. But just to be sure I minimized everything and tried starting one of my linked programs and it still didn't switch.


  #4  
Old 05-21-2016, 02:01 PM
Reap3r160 Reap3r160 is offline
Registered User
Reap3r160's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 13
POST ID # = 853814
Reap3r160 Reputation: 12
Default

Any other help? It still isn't working. Now it won't even switch at all, it just stays at the default lighting.

No popups, switched to single monitor, full screen game, no switch.

EDIT: Note it does work after I restart CUE, but needless to say I shouldn't have to do that.

Last edited by Reap3r160; 05-21-2016 at 02:15 PM.


  #5  
Old 05-22-2016, 03:17 AM
sexwitmyglasses sexwitmyglasses is offline
Registered User
sexwitmyglasses's PC Specs
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 7
POST ID # = 853901
sexwitmyglasses Reputation: 10
Default

I'm running into this same problem except I restart cue and it still doesn't work


  #6  
Old 05-22-2016, 04:45 AM
sexwitmyglasses sexwitmyglasses is offline
Registered User
sexwitmyglasses's PC Specs
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 7
POST ID # = 853906
sexwitmyglasses Reputation: 10
Default

So I reverted back to version 1.15.36 and wadda ya know, all my profile switching works again.


  #7  
Old 05-31-2016, 11:43 AM
SystemError514 SystemError514 is offline
Registered User
SystemError514's PC Specs
 
Join Date: May 2016
Location: UK
Posts: 6
POST ID # = 855608
SystemError514 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by sexwitmyglasses View Post
So I reverted back to version 1.15.36 and wadda ya know, all my profile switching works again.
Having the same problem as you, just posted a topic on it before I saw this one.
Is there a place to download older versions of CUE, or did you just have it somewhere?


  #8  
Old 06-01-2016, 06:21 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 855782
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

See this thread;
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=138472

For previous versions of CUE.


  #9  
Old 06-28-2016, 11:29 AM
Death Metal Death Metal is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
POST ID # = 860203
Death Metal Reputation: 10
Default

I had this exact same problem, the auto switching would work one time out of 10, and whenever it felt like working.

Going back to version 1.15.36, everything was fixed and auto switching works perfectly.


 

Tags
auto switch, k70, profiles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.