The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-25-2019, 09:59 PM
damoburton939 damoburton939 is offline
Registered User
damoburton939's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 5
POST ID # = 1002593
damoburton939 Reputation: 10
Thumbs down Corsair Vengance RGB Pro has 1 led stuck on and wont cycle

hi all,
i recently built a new comp with the rgb pro ram 4 sticks. 32 gig. it was working fine. cycling threw like everything else and then nothing. i have one stick with a bit of blue at the top and another with red at the top. i have tried to take them out and turned the power off but still nothing. i cant get the iCUE to install either to try a fix that way.

has anyone else had this problem and whats the solution please

thanks


Last edited by damoburton939; 04-25-2019 at 10:40 PM. Reason: added pic
Reply With Quote


  #2  
Old 04-27-2019, 05:34 PM
damoburton939 damoburton939 is offline
Registered User
damoburton939's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 5
POST ID # = 1002765
damoburton939 Reputation: 10
Default

nothing?? no one has had this happen
Reply With Quote


  #3  
Old 04-27-2019, 06:45 PM
tjgodin tjgodin is offline
PC Gaming Enthusiast
tjgodin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Canada
Posts: 86
POST ID # = 1002771
tjgodin Reputation: 10
Default

Certainly odd, for sure and that you can't even install the iCUE software. You'd think that would install for you, regardless of any hardware issues. Now, if you can install it and the RAM isn't being detected, that would be a different troubleshooting exercise.

Hopefully, another forum user may have some thoughts, as it seems unlikely that you'd have so many sticks of ram fail at once. Perhaps reapplying the latest firmware would resolve the issue, but given you can't get the software installed to do that - I get your frustration.

Tony
Reply With Quote


  #4  
Old 04-27-2019, 08:12 PM
damoburton939 damoburton939 is offline
Registered User
damoburton939's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 5
POST ID # = 1002779
damoburton939 Reputation: 10
Default

It says the Installer has encountered an unexpected error installing thsi package. This may indicate a problem with this package. The error code is [1].


Very frustrating. i have tried to d/l it again but no different.
Reply With Quote


  #5  
Old 04-27-2019, 08:22 PM
tjgodin tjgodin is offline
PC Gaming Enthusiast
tjgodin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Canada
Posts: 86
POST ID # = 1002781
tjgodin Reputation: 10
Default

I'm doubting it is the software package or there would be a ton of posts about it, given its the primary controller software. The forum would flood with posts, if so - regardless, something clearly at play here with your PC configuration.

Perhaps one of the more experienced users here will have some advice regarding the install and usually, Corsair employees will respond Monday to Friday here in the forums.

Tony
Reply With Quote


  #6  
Old 04-29-2019, 05:45 PM
Corsair Kevin's Avatar
Corsair Kevin Corsair Kevin is offline
Corsair Employee
Corsair Kevin's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 187
POST ID # = 1003001
Corsair Kevin Reputation: 10
Default

Do you have any other versions of Corsair software on your computer?
Do you have any RGB software from any other manufacturers?

Furthermore, try to install one stick at a time, and see if you can install iCUE. If you can, update the firmware of each RAM stick, one by one.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.