The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD) > SSD Firmware Update

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2014, 04:18 AM
chithanh1213 chithanh1213 is offline
Registered User
chithanh1213's PC Specs
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
POST ID # = 700276
chithanh1213 Reputation: 10
Default My SSD corsair F120 not found

This morning, i start my laptop. but not work. i chek on cmos . not found my ssd

i try to clean it and insert again. but not thing.
what can i do?
i try install Corsair toolbox 1.2 but not see it :(
sorry my bad english
Reply With Quote


  #2  
Old 03-06-2014, 12:27 PM
yoydoaddy yoydoaddy is offline
Registered User
yoydoaddy's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
POST ID # = 700308
yoydoaddy Reputation: 10
Default

Here it is, I think: http://www.corsair.com/en-us/support/downloads
Reply With Quote


  #3  
Old 03-07-2014, 05:31 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 700401
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Is the SSD seen in the BIOS?
Reply With Quote


  #4  
Old 03-07-2014, 08:03 AM
chithanh1213 chithanh1213 is offline
Registered User
chithanh1213's PC Specs
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
POST ID # = 700426
chithanh1213 Reputation: 10
Default

Yes! i can't start my laptop
Reply With Quote


  #5  
Old 03-08-2014, 02:36 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 700607
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If its detected in the BIOS, plug the drive into another computer and see if the drive can be accessed.
Reply With Quote


  #6  
Old 03-10-2014, 04:23 PM
FrancYescO FrancYescO is offline
Registered User
FrancYescO's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
POST ID # = 700920
FrancYescO Reputation: 10
Default

I'm havin the same issue...

it starts during a normal use of my PC... gets like frozen (i can move mouse but nothing works...it cannot access hard drive) so i hard-restarted and BIOS stay a lot of time on "Detecting SATA1 Drive" after a while will be skipped so it cannot be detected...

waiting a while with no power on the PC allow me to use it for other ~30min until he gets again frozen/undetected again
Reply With Quote


  #7  
Old 03-10-2014, 11:03 PM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 700967
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If the drive is still in warranty, request an RMA to replace it. Make sure you upload a picture of the invoice to the ticket.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.