The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-02-2016, 04:44 PM
tracomaster tracomaster is offline
Registered User
tracomaster's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 10
POST ID # = 873959
tracomaster Reputation: 10
Default MASSIVE LAG using CUE

Recently I have been plagued by lag. I was surprised as I changed nothing to my network config. as it turns out, the moment I start CUE I get massive lag spikes every 5 seconds or so. Am I the only one?


  #2  
Old 10-02-2016, 05:16 PM
ScarredMecha ScarredMecha is offline
Registered User
ScarredMecha's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,162
POST ID # = 873963
ScarredMecha Reputation: 14
Default

It's a known issue with CUE 2.X. It'll be properly fixed when 2.6 hits.

Here's a workaround in the meantime: http://forum.corsair.com/v3/showpost...0&postcount=35
__________________
Click the picture for some nice simple color scheme profiles!



 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.