The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2004, 07:19 PM
Thrash Thrash is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
POST ID # = 138821
Thrash Reputation: 10
Default Celeron Using DDR400

I screwed up the other day and ordered PC3200 ram to use with an Asus MB and a Celeron 2.4. Will the DDR400 work with this configuration if it is the only type use?

Thanks.
Reply With Quote


  #2  
Old 08-20-2004, 08:49 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,188
POST ID # = 138839
Wired Reputation: 32
Default

Yes, it should underclock fine.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.