The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2015, 12:36 PM
M_man_N M_man_N is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 750332
M_man_N Reputation: 10
Default Changing profile withouty disabling 'auto profile switching'

I was wondering if it is possible to change profile through pressing a button on your keyboard, but at the same time not disabling 'automatic profile switching'.

At the moment I use the right windows key to cycle through a list of profiles.
However, this automaticly disables the auto profile switching for when i start a game.

Does anyone know how to change this?


  #2  
Old 01-02-2015, 07:02 PM
arilon arilon is offline
Registered User
arilon's PC Specs
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 70
POST ID # = 750576
arilon Reputation: 10
Default

That would be awesome, but I think we're out of luck at the moment. I was also looking for a way to do that.

CUE developers, when you read that, make it happen ;) My roccat mouse can do it, and hopefully soon my K70 as well.


  #3  
Old 01-03-2015, 10:19 PM
TheNyJan TheNyJan is offline
Registered User
TheNyJan's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 25
POST ID # = 750831
TheNyJan Reputation: 10
Default

The only thing I could think of Is to copy each and every mode to your standard profile and then assigning keys to switch through the modes. The keyboard would still switch the profiles then.


  #4  
Old 01-07-2015, 10:18 AM
M_man_N M_man_N is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 751651
M_man_N Reputation: 10
Default

Yeah, I tried that, but only the light effects that are activated by pressing a button work from the first mode.
So when there is one profile wityh a pulse effect when pressing a key, and I import a mode that used to have some other light effect, that light effect won't work anymore and now has the same pulse effect as the first profile.


 

Tags
automatic, profile, switching

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.