The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2012, 09:46 AM
zoltan69 zoltan69 is offline
Registered User
zoltan69's PC Specs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 24
POST ID # = 593764
zoltan69 Reputation: 10
Default AX650 cables compatibility

I just bought an AX 650 PSU to be used in my next build.
Currently, my machine is powered by an AX 750 and I'm planning to move it to a different case: I would save time by not having to re-run the power cables, so I'm wondering if I can use the cables of the 750 with the new 650.
I think so, but need a confirmation from Corsair.

Thanks.
Reply With Quote


  #2  
Old 08-01-2012, 12:04 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 593782
RAM GUY Reputation: 10
Default

Yes the cables for the AX6560 and AX750 are the same so no problem with what you want to do.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-01-2012, 12:12 PM
zoltan69 zoltan69 is offline
Registered User
zoltan69's PC Specs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 24
POST ID # = 593788
zoltan69 Reputation: 10
Default

Great!
Thank you.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.