The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 10-07-2018, 06:34 PM
Macropoxy Macropoxy is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
POST ID # = 975485
Macropoxy Reputation: 10
Default

I'd like to add another simple request. When choosing colors, why limit it to just two options, why not give an order list to that as well? I'd like to be able to do a red, white and blue theme... like a 3 color wave, or rain effect.
Reply With Quote
  #47  
Old 11-16-2018, 12:55 PM
ChaosBlades's Avatar
ChaosBlades ChaosBlades is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 15
POST ID # = 980766
ChaosBlades Reputation: 12
Default

I don't see running more than 1 macro at a time on the list. The lack of this 'feature' is keeping me firmly in the Razer camp, unfortunately.

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=164680
Reply With Quote
  #48  
Old 01-24-2019, 09:45 AM
OldDesertLizard OldDesertLizard is offline
Old Desert Lizard
 
Join Date: Jan 2018
Location: Phoenix metro
Posts: 2
POST ID # = 991200
OldDesertLizard Reputation: 10
Default

I've got a new Scimitar, and maybe I just haven't found it yet... but I'd like to be able to program a button action to show/hide the iCue Space. Tap - it's up; tap - it's gone.
Reply With Quote
  #49  
Old 01-24-2019, 11:54 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,049
POST ID # = 991210
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by OldDesertLizard View Post
to show/hide the iCue Space. Tap - it's up; tap - it's gone.
I like.....
Reply With Quote
  #50  
Old 01-24-2019, 12:37 PM
RaccoonV2's Avatar
RaccoonV2 RaccoonV2 is offline
Registered User
RaccoonV2's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Location: Germany
Posts: 12
POST ID # = 991213
RaccoonV2 Reputation: 10
Default

I have already posted my suggestion:
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=184672
Again, Would be great to link that brigthness button on our Keyboard with other (user selectable) iCUE compatible devices. Adjusting the brightness together across all linked devices with that one button without the need to enter iCUE and adjust brightness manually on every single device ... it would be just easier for us.
Reply With Quote
  #51  
Old 01-29-2019, 05:56 PM
cars10 cars10 is offline
Registered User
cars10's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 67
POST ID # = 991809
cars10 Reputation: 10
Default

Request: Please fix the Dashboard (pinned items not saving properly/resetting) and allow for more flexibility in adjustment of the window (WAY to much padding on the sides)
Reply With Quote
  #52  
Old 02-11-2019, 03:43 AM
Astral85 Astral85 is offline
Registered User
Astral85's PC Specs
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 335
POST ID # = 993614
Astral85 Reputation: 11
Default

Is this still the official suggestion thread?

Would it be possible to link a profile to when the screensaver/monitor sleep comes on? It would be cool to come back to the PC and seeing a particular 'screensaver' profile playing.
Reply With Quote
  #53  
Old 02-11-2019, 03:48 AM
Astral85 Astral85 is offline
Registered User
Astral85's PC Specs
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 335
POST ID # = 993616
Astral85 Reputation: 11
Default

I would still like to see better graphing data for our AIO coolers in the graphing section...
Reply With Quote
  #54  
Old 02-11-2019, 05:33 AM
LeSnakk's Avatar
LeSnakk LeSnakk is offline
Ich spreche kein Englisch
LeSnakk's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Location: Germany
Posts: 190
POST ID # = 993630
LeSnakk Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Astral85 View Post
Is this still the official suggestion thread?

Would it be possible to link a profile to when the screensaver/monitor sleep comes on? It would be cool to come back to the PC and seeing a particular 'screensaver' profile playing.
It's never been official, hm, I really have to update the main post.

To your question: I don't think so. I am using the old WinXP Tubes wallpaper with an .exe and when I link a profile to it, it only works when I 'test' the wallpaper, not in regular use.
Reply With Quote
  #55  
Old 02-11-2019, 06:04 AM
Astral85 Astral85 is offline
Registered User
Astral85's PC Specs
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 335
POST ID # = 993637
Astral85 Reputation: 11
Default

Quote:
Originally Posted by LeSnakk View Post
It's never been official, hm, I really have to update the main post.

To your question: I don't think so. I am using the old WinXP Tubes wallpaper with an .exe and when I link a profile to it, it only works when I 'test' the wallpaper, not in regular use.
Yeah I guess this would be something the iCUE guy's would have to implement, it's just a suggestion and I think it would be quite neat...
Reply With Quote
  #56  
Old 02-19-2019, 04:49 AM
Zyankali Zyankali is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Location: Germany
Posts: 12
POST ID # = 994836
Zyankali Reputation: 10
Default

What about Alexa Support? Or that Thing razer is doing to controll a Lot 3rd Party Programms that can sync all These components.
Corsair Should think about it. Tbh at the moment i would buy components that will be compatible with chroma since you are not limited to any Brand. And at the end of the year you can change all your pc colors profiles and so on with alexa. Sounds great
Reply With Quote
  #57  
Old 02-19-2019, 05:16 AM
Glzmo's Avatar
Glzmo Glzmo is offline
A Mighty CORSAlR™
Glzmo's PC Specs
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 155
POST ID # = 994840
Glzmo Reputation: 10
Default

I'd like to see a "feature" which causes iCue not to crash and cause USB Disconnects when Steam or other applications are running at the same time. ;)
Reply With Quote
  #58  
Old 02-21-2019, 03:33 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,049
POST ID # = 995082
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by Zyankali View Post
What about Alexa Support?
YES please... i think this would be a welcome addition :)
Reply With Quote
  #59  
Old 02-21-2019, 03:36 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,049
POST ID # = 995083
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by Astral85 View Post
Is this still the official suggestion thread?

Would it be possible to link a profile to when the screensaver/monitor sleep comes on? It would be cool to come back to the PC and seeing a particular 'screensaver' profile playing.
This could be done through hardware lighting.. only devices that won't play ball are the ST100 headset stand and the MM800 RGB mouse mat as they have no accessible onboard storage unfortunately.

but good call to suggest it dude... and easier method would be nice...
Reply With Quote
  #60  
Old 02-21-2019, 06:42 AM
Zyankali Zyankali is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Location: Germany
Posts: 12
POST ID # = 995095
Zyankali Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
YES please... i think this would be a welcome addition :)
Or atleast a mobile app for the beginning , i mean there is a app for everything . But not for a digital premium system like corsair rgb things.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.