The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2018, 03:38 PM
DemonRoxas DemonRoxas is offline
Registered User
DemonRoxas's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 20
POST ID # = 946918
DemonRoxas Reputation: 10
Default Lighting Node Pro - LED Strips Predefined Effects always act as sequential

With LINK, if I choose a predefined effect (for example "Color Wave") for all 4 strips, each strip acts as one and has its own wave going off at the same time (and I can control each strip's wave direction) .

With iCUE, if I choose this effect for all 4 strips, the wave goes through all 4 of them as if they are sequential. I can choose "left" or "right" as the direction for the whole flow, but I can't choose that for each individual strip anymore.

I can "uncouple" the wave into 4 seperate waves by having 4 layers of the custom "Wave" effect (each strip gets its own layer), but I can't change the direction of the custom "Wave".

If I create 4 layers of predefined "Color Wave" (one for each strip), they behave chaotically and don't sync up at all.

Some of my old LINK profiles need synced seperate waves with individual directions to achieve their visual effect. With iCUE, this is impossible.
  #2  
Old 03-27-2018, 05:30 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,459
POST ID # = 946951
Corsair James Reputation: 75
Default

If you assign each strip as a Color Wave layer (4 layers) and then restart iCUE, each layer will start simultaneously and you'll get the same effect.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
  #3  
Old 03-27-2018, 05:37 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,182
POST ID # = 946954
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair James View Post
restart iCUE, each layer will start simultaneously and you'll get the same effect.
Confirmed... or just switch to another profile and back again.


Last edited by Zotty; 03-27-2018 at 05:41 PM.
  #4  
Old 03-27-2018, 07:48 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,459
POST ID # = 946994
Corsair James Reputation: 75
Default

Thanks for confirming!
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Closed Thread

Tags
color wave, icue, lighting node pro, sequential

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.