The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > USB Flash Drives

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-31-2010, 05:39 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464289
CanadianTaco Reputation: 10
Default Flash Voyager 16gb disconnects and reconnects over and over

Hello,

I recently RMA'd my last Flash Voyager(16gb) and got this new one. Its been about a month now and when I plug it into my computer it disconnects and reconnects over and over...

Ideas?
Reply With Quote


  #2  
Old 08-31-2010, 07:10 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464323
RAM GUY Reputation: 10
Default

Are you using Windows 7, and have you tried it in other system? Does it display the same behavior?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-31-2010, 08:08 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464329
CanadianTaco Reputation: 10
Default

Im using windows 7 on my desktop. But it works fine on my XP laptop and xp desktops at school.
Reply With Quote


  #4  
Old 09-01-2010, 12:10 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464414
RAM GUY Reputation: 10
Default

On an XP system please format the drive with the Format utility from the SD-CARD Organization. and see if that will correct the problem.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #5  
Old 09-01-2010, 04:45 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464466
CanadianTaco Reputation: 10
Default

I used the formatting program (default settings) and still no effect...
Reply With Quote


  #6  
Old 09-01-2010, 06:41 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464475
RAM GUY Reputation: 10
Default

We can try and replace the drive but if its only happening in Windows 7 it may not be the drive.
If you want to get an RMA please use the link on the left and we can try and replace the drive.

I would check for a BIOS update from the MB maker and also check for the latest chipset drivers.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #7  
Old 09-01-2010, 08:16 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464490
CanadianTaco Reputation: 10
Default

All drivers, BIOS settings and chipsets are up to date.
(dell inspiron 531 64bit windows 7)
any possibility to get it replaced with a Flash Survivor?
Reply With Quote


  #8  
Old 09-01-2010, 08:56 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464491
CanadianTaco Reputation: 10
Default

now the drive doesn't even show up on my XP laptop. Sometimes it will say USB device not recognized.
Reply With Quote


  #9  
Old 09-02-2010, 02:08 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464607
RAM GUY Reputation: 10
Default

I am sorry but there is no easy way for us to replace it for another part, I would try the reseller and see if they will let you return it. Then you can get the Survivor. Or we will be happy to replace it if you like, please use the link on the left to request an RMA.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #10  
Old 09-02-2010, 02:17 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464609
CanadianTaco Reputation: 10
Default

I got this flash drive from Corsair, this is my second one.... Im thinking the rubber case isn't as protective...
Reply With Quote


  #11  
Old 09-02-2010, 02:48 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464610
RAM GUY Reputation: 10
Default

Please contact our customer service they will be the best source for help with that.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.

Last edited by RAM GUY; 09-03-2010 at 01:34 PM.
Reply With Quote


  #12  
Old 09-02-2010, 08:41 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464690
CanadianTaco Reputation: 10
Default

im trying that now... this is fun.....
Reply With Quote


  #13  
Old 09-03-2010, 01:34 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464791
RAM GUY Reputation: 10
Default

I am sorry about that but they will take care of you.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #14  
Old 09-03-2010, 02:22 PM
CanadianTaco's Avatar
CanadianTaco CanadianTaco is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 17
POST ID # = 464804
CanadianTaco Reputation: 10
Default

They said that the warranty says that they can't replace the flash drive with a diffrent model. But I read the warranty and nowhere could I find anything about not being able to replace with a diffrent model. So I asked 'where' in the warranty that it says so, and i've yet to hear a reply...
Reply With Quote


  #15  
Old 09-03-2010, 02:40 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 464808
RAM GUY Reputation: 10
Default

We do not normally replace with another part because we do not sell direct and would not have any way to Bill you.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.