The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-05-2011, 01:27 AM
keatto keatto is offline
Registered User
keatto's PC Specs
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
POST ID # = 483225
keatto Reputation: 10
Talking Corsair 650W Not running, suggestions?

So, long story short: My psu doesn't start, at all.


I have been assembling my pc since this afternoon and would like to know if there are any failsafes for my psu, if there is something particularly NOT attached to my psu (a fan, ssid, audio cable).


I'm a bit nubby, and have consulted two additional guides, one of them provided in the faq section, to no avail.


power sw is hooked into the pw slot,
the 24 pin power cable is hooked up,
the 8 pin is also hooked up,
I wasn't sure about the fan, but the ******** comes with 3, slots.
power running from the psu to the wall, set to on, nothingg.

Assistance would be much appreciated. >,<
Reply With Quote


  #2  
Old 01-10-2011, 03:39 PM
willdabeast willdabeast is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
POST ID # = 484068
willdabeast Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by keatto View Post
So, long story short: My psu doesn't start, at all.


I have been assembling my pc since this afternoon and would like to know if there are any failsafes for my psu, if there is something particularly NOT attached to my psu (a fan, ssid, audio cable).


I'm a bit nubby, and have consulted two additional guides, one of them provided in the faq section, to no avail.


power sw is hooked into the pw slot,
the 24 pin power cable is hooked up,
the 8 pin is also hooked up,
I wasn't sure about the fan, but the ******** comes with 3, slots.
power running from the psu to the wall, set to on, nothingg.

Assistance would be much appreciated. >,<
I have a dell xps 435mt and I put a corsair 650w in yesterday and I get nothing as well. All I get is the motherboard light fading in 5 sec intervals. Plugged in old PSU to test and it fires right up. I havent tried paperclip test yet to test if its bad.
Reply With Quote


Reply

Tags
corsair 650w, noob, not running, power, supply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.