The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #106  
Old 08-09-2020, 07:00 PM
okkepS okkepS is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
POST ID # = 1057016
okkepS Reputation: 10
Default

Updated yesterday, now my H115i AIO is not being detected by iCUE anymore. Any ideas? The H115i USB is plugged into the Commander Pro's USB Hub.
  #107  
Old 08-12-2020, 05:03 PM
hlttmz hlttmz is offline
Registered User
hlttmz's PC Specs
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 8
POST ID # = 1057410
hlttmz Reputation: 10
Default

this problem have last 3-4 icue versions

  #108  
Old 08-13-2020, 02:00 PM
lord_firefox lord_firefox is offline
Registered User
lord_firefox's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 6
POST ID # = 1057528
lord_firefox Reputation: 10
Default

Good job, this update uninstalled the iCUE software and then proceeded to uninstall all my device drivers after it rebooted, disabled my onboard ethernet and wifi, and it even re-enabled crossfire (I had it disabled for specific reasons) and for some reason decided to mess with my Radeon settings.

*slow clap*

Update: going back to the previous version since it doesn't mess with my systems configuration.
  #109  
Old 08-15-2020, 05:48 AM
iCUEbroken iCUEbroken is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 2
POST ID # = 1057698
iCUEbroken Reputation: 10
Default

None of my devices detected after installing latest iCUE. Looks like a common problem? Why wouldn't I switch to products that can actually deliver the features they claim?
  #110  
Old 08-22-2020, 03:55 PM
swarfega's Avatar
swarfega swarfega is offline
Registered User
swarfega's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 156
POST ID # = 1058440
swarfega Reputation: 13
Default

Third update in a row with no patch notes.
  #111  
Old 08-23-2020, 08:27 AM
pk1209 pk1209 is offline
Registered User
pk1209's PC Specs
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 9
POST ID # = 1058493
pk1209 Reputation: 10
Default

3.32.80 crashing when PM wakes from sleep... same issue they had several versions back here again :(
  #112  
Old 08-24-2020, 08:52 AM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 281
POST ID # = 1058609
momorious Reputation: 12
Default

Quote:
Originally Posted by swarfega View Post
Third update in a row with no patch notes.
actually its the fourth update. There were no changelogs since April... Its really a no.go to post new version without changelogs. Wondering if Corsair James stopped working for Corsair and nobody else is doing his Job now in the meantime?
  #113  
Old 08-25-2020, 05:57 PM
OD RESET OD RESET is offline
Registered User
OD RESET's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 22
POST ID # = 1058786
OD RESET Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by momorious View Post
Wondering if Corsair James stopped working for Corsair and nobody else is doing his Job now in the meantime?
It's hard to say. Although one thing is certain, lack of communication is the worst thing a company can do. If I knew any better I'd say it was pandemic related, but this issue has been happening long before that crisis. We're not in any obligation to receive patch notes. We have to assume by definition that some type of performance optimizations, bug fixes and the elimination of security vulnerabilities have been implemented.

Last edited by OD RESET; 08-25-2020 at 06:10 PM.
  #114  
Old 08-27-2020, 01:05 PM
Nakatomi_Uk Nakatomi_Uk is offline
Registered User
Nakatomi_Uk's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 11
POST ID # = 1058970
Nakatomi_Uk Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by nfxcr3w View Post
Does this fix the Red Triangle Issue on the Vengeance Pro RGB RAM? I'm still on v3.24.52 and haven't updated until that's fixed.
This I am now getting this error all of a sudden I haven't updated and it was working fine then oddly this update gets announced and now I get the same issue I dont anything ASUS hardware I have a Gigabyte Aurous B450 board

Last edited by Nakatomi_Uk; 08-27-2020 at 01:14 PM.
  #115  
Old 08-27-2020, 10:43 PM
RincewindTVD RincewindTVD is offline
Registered User
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
POST ID # = 1059005
RincewindTVD Reputation: 10
Default Bad news everyone

I finally got a support response from Corsair about release notes:

From Lloyd at Corsair:
Quote:
Apologies for my delayed response. I just got an update from our software team and they were unable to provide the release notes of the icue software anymore.
So it sounds like release notes are a thing of the past.
  #116  
Old 08-28-2020, 07:18 AM
JackXL JackXL is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 7
POST ID # = 1059040
JackXL Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RincewindTVD View Post
I finally got a support response from Corsair about release notes:

From Lloyd at Corsair:
Apologies for my delayed response. I just got an update from our software team and they were unable to provide the release notes of the icue software anymore.


So it sounds like release notes are a thing of the past.
Can it get more hilarious

So the software team can't provide release notes of their own software...
  #117  
Old 09-01-2020, 06:07 AM
Synergist Synergist is offline
o hai
Synergist's PC Specs
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 13
POST ID # = 1059357
Synergist Reputation: 10
Default

Yikes. Glad I stuck with 3.28.75, it's imperfect but at least works consistently. The lack of changelogs for releases is unacceptable given how many disparate software components are bundled and presented as the iCUE program.
  #118  
Old 09-04-2020, 01:39 PM
NotDaniel NotDaniel is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 2
POST ID # = 1059894
NotDaniel Reputation: 10
Default

still have static noise with the Virtuoso whenever icue is installed and sound is playing
  #119  
Old 09-05-2020, 04:57 PM
A Computer Guy A Computer Guy is offline
Registered User
A Computer Guy's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 270
POST ID # = 1060018
A Computer Guy Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by JackXL View Post
Can it get more hilarious

So the software team can't provide release notes of their own software...
This is unfortunate. I wonder if Corsair would consider open sourcing iCue. Properly managed that could be a significant way to supporting the iCue ecosystem and getting improvements and bugs fixed.
__________________
I don't hang out here much anymore but I still blame the RGB.
  #120  
Old 09-07-2020, 05:45 PM
DownBringer1 DownBringer1 is offline
Registered User
DownBringer1's PC Specs
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 1
POST ID # = 1060283
DownBringer1 Reputation: 10
Default

Virtuoso SE still only works via usb if plugged into a front panel usb on my case which is not convenient. Wireless dongle will only work if plugged directly into motherboard usb port. Worked fine in July, broke in an update some time after that.

Dark Core Pro no longer being detected up is a new error after this update.

My K70 rgb lux has been losing connection since last update.



It would be nice to have working software, to actually use all of this expensive stuff.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.