The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-25-2019, 04:25 PM
Bamboozle Bamboozle is offline
Registered User
Bamboozle's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
POST ID # = 1002555
Bamboozle Reputation: 10
Default ICUE/ Fan color issue

Hello. So I have been talking with support and trouble shooting an issue I have with my Corsair LL120 RGB fans. When I have the color set to all white for either of my 3 fans they always have a slight blue hue to them. As well as other colors seem to be slightly off compared to other Corsair devices not connected to the Commander Pro. This is happening with any fan that is connected to my Commander Pro. If I disconnect any of the fans and connect to my Corsair h115i CPU cooler RGB header instead then the RGB's will turn pure white through the ICUE software on that fan. The Corsair h115i fans and cooler turn pure white, my Corsair Vengeance Pro RGB turns pure white. It is anything connected to the Commander Pro that will not using the same ICUE software as the other devices. I have already Uninstalled/ Reinstalled, checked firmware and updates several times as well. Corsair support advised that it could be a software issue but stated that the RGB's should turn white.

The Commander Pro has already been replaced once and the same issue occurs. I am now waiting for a new LED Hub to come in. Does any one have any knowledge on this or does the same thing happen with all devises connected to the Commander Pro? Does everyone else have this same blue hue with all white selected on their LL120 RGB lighting on fans?

Thank you for any help. I attached a photo. The Blue hue is more blue then purple that shows in photo. But you can see all other RGB's are pure white.
Attached Images
File Type: jpg 20190408_111355.jpg (4.84 MB, 45 views)

Last edited by Bamboozle; 04-25-2019 at 04:29 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-27-2019, 07:15 PM
TruckerClock TruckerClock is offline
Registered User
TruckerClock's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
POST ID # = 1002776
TruckerClock Reputation: 10
Default

I just picked these fans up today. I'm having the same issue. Just cannot get them true white. Hoping someone can help us out.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-27-2019, 08:34 PM
tjgodin's Avatar
tjgodin tjgodin is online now
PC Gaming Enthusiast
tjgodin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Canada
Posts: 84
POST ID # = 1002782
tjgodin Reputation: 10
Default

I'll be honest, I hadn't looked closely at the LL's in comparison to my ML's and I would say "yes" there definitely is a bit of a blue-white hue to them. And my LL's are through the Commander Pro, whereas my ML's are through my H100i AIO leads.

Tony
Reply With Quote
Reply

Tags
color, commander pro, fan, led hub, ll120

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.