The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2019, 03:43 PM
veritri veritri is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 4
POST ID # = 1019335
veritri Reputation: 10
Question LED on headset doesnt match with iCUE

I have had a Void Wireless Pro for almost half a year now. They were dormant for about 4 months while I was on vacation. Coming back to it, the headset no longer had any power, and the LED band on the mic was a solid red, indicating it was on low power. On iCUE, however, it says it's battery status is charging, and the LED isn't matching up. The constant red blinking on the sides of the headset also threw me off, but I later realized that it was just the default lighting setting.

After a few hours of charging, the audio came back, no problem there. The mic LED remained a solid red, not amber. Is there a way to sync the LED back with the headset? I noticed this problem yesterday, and it's still red..
Any help is appreciated. Thank you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.