The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Systems > CORSAIR ONE

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2018, 03:28 PM
Wamion117 Wamion117 is offline
Registered User
Wamion117's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
POST ID # = 938332
Wamion117 Reputation: 10
Default Extremely Slow Wifi

Hey guys, I got the Corsair one Pro edition shortly after Christmas (1080ti, 32gb ram, 7700k) I brought it to college plugged it in and started downloading games. I immediately realized I was downloading at 2-4mbps!!!! To see if the internet had taken a turn for the worse over Christmas break I tried downloading things on my laptop. The laptop was downloading at over 20mpbs. I called customer support twice. Anyone experience the same issue or has some insight on what might be the issue?

The first time I called customer support, I had gotten absolutely 0 help the employee rushed me off the phone providing no help. The second time I had a sincere employee who offered to send me new antennas (hoping that was the fix). Three weeks later, I have still not received any antennas!
Reply With Quote


  #2  
Old 01-31-2018, 07:42 PM
Corsair Alan's Avatar
Corsair Alan Corsair Alan is offline
Corsair Employee
Corsair Alan's PC Specs
 
Join Date: May 2016
Posts: 226
POST ID # = 938398
Corsair Alan Reputation: 10
Default

Can you PM your support ticket #. I'll have a service rep follow up with you.

As for your issue, have you tested your connectivity with ethernet?
Reply With Quote


  #3  
Old 02-01-2018, 10:25 AM
Wamion117 Wamion117 is offline
Registered User
Wamion117's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
POST ID # = 938480
Wamion117 Reputation: 10
Default Response

Ticket ID: 674528

I just received confirmation at the antenna's have been shipped. As for the ethernet: I cannot use ethernet connection in my dorm it has been turned off since the wireless connection is so strong and viable. I do not have this connection issue with any of my other computers.

Have you heard of anyone else having this issue?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.