The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-04-2016, 06:30 PM
strykerzr350 strykerzr350 is offline
Registered User
strykerzr350's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
POST ID # = 870176
strykerzr350 Reputation: 10
Unhappy No true white lighting on new LED strip.

Bought an extra RGB lighting kit cause I only installed one LED strip from my old kit. Now the new one does not show true white lighting. I lost my strip that I had previously bought, that is why I bought a new kit. So a question. Has Corsair changed the LEDs or have I got a defective kit? I can confirm that the other LED strip is the same way. I have the newest version of Corsair Link.
I have added a picture of what I am talking about.
http://i.imgur.com/5iPUz4x.jpg

You will need to click the photo cause it is huge.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-05-2016, 02:16 PM
strykerzr350 strykerzr350 is offline
Registered User
strykerzr350's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
POST ID # = 870269
strykerzr350 Reputation: 10
Default

Mods move thread if need be.
Reply With Quote


  #3  
Old 09-11-2016, 03:04 AM
strykerzr350 strykerzr350 is offline
Registered User
strykerzr350's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
POST ID # = 870879
strykerzr350 Reputation: 10
Default

I am submitting a support ticket to Corsair.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.