The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2015, 07:53 PM
ash37 ash37 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 3
POST ID # = 799307
ash37 Reputation: 10
Default k70 RGB wont boot up custtom colors till pc gets to dashboard

i have had my k70 for a couple of months and all of a sudden it started doing this thing where when your turn on the pc all keys are red (except wasd and arrows are white) then after i sign in and i sit in the dashboard for a couple of seconds my custom light setting comes on? any one know why its doing this all of a sudden ?
Reply With Quote


  #2  
Old 08-22-2015, 08:22 PM
Half Brain Half Brain is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 11
POST ID # = 799355
Half Brain Reputation: 10
Default

Mine's doing the same thing.

Also once I exit the Corsair Utility Engine, it returns to its default setting.

I thought this was normal, is it not?
Reply With Quote


  #3  
Old 08-22-2015, 10:18 PM
ash37 ash37 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 3
POST ID # = 799504
ash37 Reputation: 10
Default

no, mine just started doing it
Reply With Quote


  #4  
Old 08-23-2015, 12:15 AM
Half Brain Half Brain is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 11
POST ID # = 799510
Half Brain Reputation: 10
Default

I used "Save Profile to Device Memory" and "Set As Default Profile" on the Corsair Utility Engine for both my CG K65 RGB and M65 RGB and now it reboots to my setting without the default lightings you described.

Last edited by Half Brain; 08-23-2015 at 01:06 AM.
Reply With Quote


  #5  
Old 08-23-2015, 03:03 AM
Medieval Nerd's Avatar
Medieval Nerd Medieval Nerd is offline
OC & HW Enthusiast
Medieval Nerd's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 991
POST ID # = 799519
Medieval Nerd Reputation: 22
Default

Each time you upgrade your firmware, it will default back to the Corsair Hardware Profile. so it will look like you say. Just make sure to save your personal hardware profile back to the device each time you change firmware.

Cheers,

MN
__________________
Reply With Quote


  #6  
Old 08-23-2015, 12:30 PM
ash37 ash37 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 3
POST ID # = 800158
ash37 Reputation: 10
Default

thanks guys that didnt it, i didnt know that was a thing
Reply With Quote


  #7  
Old 08-24-2015, 05:58 AM
Jo0Lz Jo0Lz is offline
Registered User
Jo0Lz's PC Specs
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 21
POST ID # = 800736
Jo0Lz Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Medieval Nerd View Post
Each time you upgrade your firmware, it will default back to the Corsair Hardware Profile. so it will look like you say. Just make sure to save your personal hardware profile back to the device each time you change firmware.

Cheers,

MN
For me it just turns off all the lights.
When I turn on my PC, all lights are off, until I login and CUE starts.
When I lock my PC, the lighst are off once again.

I just want the keys to light up so I can type my password, it would be even cooler if the animation just runs, so I can glance at the glorious keyboard even when I am working on my laptop.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.