The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2017, 05:03 PM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 907473
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default CUE 2.14 Update (Glaive Update)

Just a small update this time round.

All my profiles have been updated to add compatibility with Corsairs recently released mouse, the Glaive


Full Update Download Link Available On My Website:
http://lewisgerschwitz.com/corsair.html
As well as links to updated versions of individual packs.

If you’re struggling to update CUE to the latest version, try re-installing it from http://corsair.com/downloads
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #2  
Old 06-11-2017, 01:37 PM
GTXJackBauer's Avatar
GTXJackBauer GTXJackBauer is offline
Liquid Cooling Addict
GTXJackBauer's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: USA
Posts: 290
POST ID # = 907570
GTXJackBauer Reputation: 16
Default

Can I ask, is the CUE 2.14 Profile Pack [20.5 MB] a combination of all the older packs with all the newest additions? Does it include all the packs from here and all the flags?

I just installed CUE 2.14 and used the importer. Selected all the profiles in the 2.14 Profile Pack and got all the profiles imported. I'm not seeing any icons or backgrounds. Wondering if I did something wrong.

Thanks for all the hard work you do btw.

Last edited by GTXJackBauer; 06-11-2017 at 01:39 PM.


  #3  
Old 06-11-2017, 01:45 PM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 907572
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default

Quote:
Originally Posted by GTXJackBauer View Post
Can I ask, is the CUE 2.14 Profile Pack [20.5 MB] a combination of all the older packs with all the newest additions? Does it include all the packs from here and all the flags?

I just installed CUE 2.14 and used the importer. Selected all the profiles in the 2.14 Profile Pack and got all the profiles imported. I'm not seeing any icons or backgrounds. Wondering if I did something wrong.

Thanks for all the hard work you do btw.
Thanks,
The pack consists of all the profiles I've created up to this point, all updated to version 2.14 (The thread you linked is quite out of date now btw)

Currently I don't have a pack designed to work with the KrazyKid importer, meaning you'll have to add the icons manually.
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #4  
Old 06-11-2017, 02:07 PM
GTXJackBauer's Avatar
GTXJackBauer GTXJackBauer is offline
Liquid Cooling Addict
GTXJackBauer's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: USA
Posts: 290
POST ID # = 907575
GTXJackBauer Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Schwitz View Post
Thanks,
The pack consists of all the profiles I've created up to this point, all updated to version 2.14 (The thread you linked is quite out of date now btw)

Currently I don't have a pack designed to work with the KrazyKid importer, meaning you'll have to add the icons manually.
Ok so I have most of the up to date profiles, perfect.

My issue that still exists is the icons and backgrounds weren't added with the importer, even though there were folders that were included in the pack. This was using your profile pack and importer, no one else's. Should I install them individually or do I have to manually add them myself?


  #5  
Old 06-11-2017, 10:01 PM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 907634
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default

... I don't have an importer.

That's Krazy Kid.

Like I said, you'll have to add the icons to each profile manually.
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #6  
Old 06-12-2017, 03:18 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 907649
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by GTXJackBauer View Post
Ok so I have most of the up to date profiles, perfect.

My issue that still exists is the icons and backgrounds weren't added with the importer, even though there were folders that were included in the pack. This was using your profile pack and importer, no one else's. Should I install them individually or do I have to manually add them myself?
What's actually really unfortunate is that me as a creator is forgotten by a lot of people and i've noticed it D: I created those flags and the importer/exporter. The importer is designed to work with my profiles but ever since the latest CUE version 2.13 and 14 it no longer even imports my icons and backgrounds and i am working on getting this fixed. I will keep you updated here: https://discord.gg/S4uUjxs

Last edited by krazykid; 06-12-2017 at 03:20 AM.


  #7  
Old 06-12-2017, 03:57 AM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 907652
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
I created those flags
Technically.. you made the flags on a template I created
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #8  
Old 06-12-2017, 04:32 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 907656
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Schwitz View Post
Technically.. you made the flags on a template I created
Technically no. I made the flags from scratch and a couple months later you released the paris flag animation which i used on all the flags months later. The flags themselves took 2 days way before you released anything to do with flags. Just trying not to get discredited :) and i gave you credit for that animation.

Last edited by krazykid; 06-12-2017 at 04:34 AM.


  #9  
Old 06-12-2017, 10:38 AM
GTXJackBauer's Avatar
GTXJackBauer GTXJackBauer is offline
Liquid Cooling Addict
GTXJackBauer's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: USA
Posts: 290
POST ID # = 907682
GTXJackBauer Reputation: 16
Default

My apologies Krazykid as it can get confusing for us end users on who's who created it. In all honestly, I wish all the great profile creators got together and made one jumbo pack. Of course with all the credits included on a word document of some sort or a short video like they do in the movies.

I want to thank you both and anyone else I might have missed for all the hard work you folks have put in.

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
What's actually really unfortunate is that me as a creator is forgotten by a lot of people and i've noticed it D: I created those flags and the importer/exporter. The importer is designed to work with my profiles but ever since the latest CUE version 2.13 and 14 it no longer even imports my icons and backgrounds and i am working on getting this fixed. I will keep you updated here: https://discord.gg/S4uUjxs
Ah ok. Again, I got confused. I actually used the importer the first time on Schwitz's pack and it locked up my mouse and keyboard. Not exactly sure what happened there or if it was incompatible but I went on his site and downloaded the newest 2.14 pack and worked after a hard restart. Just didn't get all the icons and backgrounds installed as I have to do that manually.

My next question to either one of you or both is, if I were to do all that work, is there a way to save this as one big file and be able to import it all and not have to do all that again? Can I export all of this and import it at a later time and still work as it was before (icons, backgrounds, etc)?

My other question to you specifically Krazykid is, will your 13.0.0 and flag packs get updated to be used with the importer to CUE 2.14? If not, is there a way I can bring those back to life as I really enjoyed them.

Again, thanks to you both and wish everyone could come together and make a jumbo pack for all of us in the forums. I understand you folks have your own sites and such and understand that can be left the way it is there but for the sake of confusion here, I think a combination of everything would be best.

Last edited by GTXJackBauer; 06-12-2017 at 10:40 AM.


  #10  
Old 06-12-2017, 10:42 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 907683
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by GTXJackBauer View Post
My apologies Krazykid as it can get confusing for us end users on who's who created it. In all honestly, I wish all the great profile creators got together and made one jumbo pack. Of course with all the credits included on a word document of some sort or a short video like they do in the movies.

I want to thank you both and anyone else I might have missed for all the hard work you folks have put in.



Ah ok. Again, I got confused. I actually used the importer the first time on Schwitz's pack and it locked up my mouse and keyboard. Not exactly sure what happened there or if it was incompatible but I went on his site and downloaded the newest 2.14 pack and worked after a hard restart. Just didn't get all the icons and backgrounds installed as I have to do that manually. I will make update videos soon.

My next question to either one of you or both is, if I were to do all that work, is there a way to save this as one big file and be able to import it all and not have to do all that again? Can I export all of this and import it at a later time and still work as it was before?

My other question to you specifically Krazykid is, will your 13.0.0 and flag packs get updated to be used with the importer to CUE 2.14? If not, is there a way I can bring those back to life as I really enjoyed them.

Again, thanks to you both and wish everyone could come together and make a jumbo pack for all of us in the forums. I understand you folks have your own sites and such and understand that can be left the way it is there but for the sake of confusion here, I think a combination of everything would be best.
The importer locks up your mouse and keyboard because it imports the profiles manually so you don't have to. I will fix the flag pack eventually and don't intend on making any jumbo packs soon. The icons and backgrounds dont get imported because lewis's profiles aren't named as such "profile name icon, profile name background" but now a new problem arises ontop of that in which the latest version of CUE breaks the importing of icons and backgrounds even on my own profiles.


  #11  
Old 06-12-2017, 10:47 AM
GTXJackBauer's Avatar
GTXJackBauer GTXJackBauer is offline
Liquid Cooling Addict
GTXJackBauer's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: USA
Posts: 290
POST ID # = 907684
GTXJackBauer Reputation: 16
Default

Thanks for your quick reply.

Will this work as it is or do I need to download the Cue 2 Reboot? I don't know what to do here or wait for a update?


  #12  
Old 06-12-2017, 11:57 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 907693
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by GTXJackBauer View Post
Thanks for your quick reply.

Will this work as it is or do I need to download the Cue 2 Reboot? I don't know what to do here or wait for a update?
That was only relevant for CUE 1


  #13  
Old 06-19-2017, 11:10 AM
h3dfx h3dfx is offline
Registered User
h3dfx's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Location: Western Australia
Posts: 18
POST ID # = 908682
h3dfx Reputation: 10
Default

Awesome work mate, I just picked up my Glaive and glad your profiles work with it.

Thanks again for all the awesome stuff you bring out.


 

Tags
glaive, mouse, schwitz, update

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.