The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2012, 06:12 PM
thedude1 thedude1 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
POST ID # = 560953
thedude1 Reputation: 10
Default Question regarding digital cables

The digital cable running from my H100 pump to the Corsair Link is not long enough with the Corsair Link mounted in the closest bay position. The case is the Carbide series 500R. Any one know a simple solution?

I am planning on cutting the digital cable and splicing it to an extra digital cable I'm not using to get the length I need. Is this cable proprietary? Can a longer one be purchased somewhere?

Thanks
Reply With Quote


  #2  
Old 02-11-2012, 10:13 PM
thedude1 thedude1 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
POST ID # = 561168
thedude1 Reputation: 10
Default

Nevermind. I didn't see one of the digital cables was long enough until now....
Reply With Quote


  #3  
Old 02-14-2012, 06:09 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 561740
RAM GUY Reputation: 10
Default

NP Thank you for letting us know!
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.