The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2019, 10:25 AM
redcell redcell is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 5
POST ID # = 1015838
redcell Reputation: 10
Default does a Corsair Hydro Series, H150i fit inside a corsair 680x case

Just asking thinking of replacing a case. I could not find anything that stated it would take a 150 anywhere.
Reply With Quote


  #2  
Old 08-27-2019, 04:38 PM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 215
POST ID # = 1015878
Krokarn Reputation: 10
Default

If you look in the "Tech Specs" on Corsairs website at the 680X you can read all the Hydro models that fit in the case.

https://www.corsair.com/eu/en/Catego...tab-tech-specs
Reply With Quote


  #3  
Old 08-27-2019, 05:35 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,241
POST ID # = 1015881
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

A 360mm will only fit on the front rail. Be aware if you mount the radiator behind the fans (as most would to show the RGB through the glass front panel), it will limit your overhead space. 140/280mm sizes may not fit. You may be better off with 120mm top fans. There are several other 680X threads in the case sections with pictures and discussion.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.