The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2018, 03:23 PM
totorman totorman is offline
Registered User
totorman's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 24
POST ID # = 947252
totorman Reputation: 10
Default [Feature Request] See selected keys more easily

Hi there.

I love this piece of software but i can say it is very annoying/not easy to choose/see the assigned keys when many lighting effects are present.

Here comes a screenshot to show :



Even if i know i can only see my selected effect using the button named "1" in the picture, it would be very cool if i could see more clearly the selected keys like the rounded "2" part of the picture.

Just because it's sometimes helpfull to program an effect, seeing the others in the same time.

You could also grow up the size of the selected keys :



Or what else ? :)

Last edited by totorman; 03-28-2018 at 03:32 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-28-2018, 03:32 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 947257
Corsair James Reputation: 75
Default

Thanks for the suggestion. Would you have this show up only when viewing one layer, or when you select the specific layer whether single layer viewing is on/off?
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #3  
Old 03-28-2018, 03:39 PM
totorman totorman is offline
Registered User
totorman's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 24
POST ID # = 947263
totorman Reputation: 10
Default

I would say both. In this way, no need to test if layer is multi or single to show :)
Reply With Quote
  #4  
Old 03-28-2018, 03:41 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 947265
Corsair James Reputation: 75
Default

Got it. No promises, but it can be something we can implement in the future.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #5  
Old 03-28-2018, 04:29 PM
totorman totorman is offline
Registered User
totorman's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 24
POST ID # = 947291
totorman Reputation: 10
Default

Or just like its done for the macro assigned keys :



You already have the code :)
Reply With Quote
  #6  
Old 03-28-2018, 07:47 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 947323
Corsair James Reputation: 75
Default

Quote:
Originally Posted by totorman View Post
Or just like its done for the macro assigned keys :



You already have the code :)
We're changing that to icons. That is still a carryover from CUE2 but won't remain for long.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.