The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2018, 09:56 PM
ElReyZero's Avatar
ElReyZero ElReyZero is offline
Registered User
ElReyZero's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Location: Colombia
Posts: 3
POST ID # = 947024
ElReyZero Reputation: 10
Default iCUE not responding

I just installed iCUE but when I tried to open it, it stopped responding. About 20 minutes have passed and it's still like that. I've reinstalled the program but it's still not responding.

Is there a way to install the previous CUE? I can't find it anywhere on the corsair webpage

Last edited by ElReyZero; 03-27-2018 at 10:01 PM.
  #2  
Old 03-27-2018, 10:02 PM
Spec Samantha Spec Samantha is offline
Registered User
Spec Samantha's PC Specs
 
Join Date: Sep 2017
Location: Everett
Posts: 20
POST ID # = 947027
Spec Samantha Reputation: 10
Default

Something for you to try if you haven't already, I ran into a similar problem when I first installed ICUE but mine was the program would terminate itself the minute I turned it on.

What ended up working for me was doing a clean install, which in addition to what you did uninstalling and reinstalling the program, I had to uninstall ICUE, delete the corsair folder from %localappdata% and %programdata% and then reinstall ICUE, and then it worked.

Fair warning those corsair folders do contain your profile and preferences for link/ ICUE so make sure to back up any profiles you have before you delete those folders.

Hopefully that solves it for you!
__________________
~Samantha Faris~
-Restorative;Strategic;Achiever;Input;Discipline-

"Thunderfury, Blessed Blade Of The Windseeker"
  #3  
Old 03-27-2018, 10:17 PM
ElReyZero's Avatar
ElReyZero ElReyZero is offline
Registered User
ElReyZero's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Location: Colombia
Posts: 3
POST ID # = 947034
ElReyZero Reputation: 10
Default

Thanks I'll try that
  #4  
Old 03-27-2018, 10:24 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 904
POST ID # = 947036
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Keep us posted on the progress, and let us know your feedback after you get some seat time with the software.
  #5  
Old 03-27-2018, 10:47 PM
ElReyZero's Avatar
ElReyZero ElReyZero is offline
Registered User
ElReyZero's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Location: Colombia
Posts: 3
POST ID # = 947039
ElReyZero Reputation: 10
Default

Thanks, it works now. Even by removing the folder from %appdata% my previous CUE profiles weren't deleted. The program feels smoother. I'll give it a try
  #6  
Old 03-27-2018, 10:57 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 904
POST ID # = 947040
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Good to hear, and thanks for the feedback.
Closed Thread

Tags
not responding

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.