The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2018, 02:26 PM
Z.S Z.S is offline
Registered User
Z.S's PC Specs
 
Join Date: May 2016
Posts: 105
POST ID # = 946892
Z.S Reputation: 10
Default Customising the different tabs in the dashboard

I want to know how to drag the tabs in the dashboard
I wanted to drag the tabs to a location I wanted to have to have them in and managed to do it by accident for the tab of a single fan's setting but once I noticed I was dragging it (as I was holding LMB and moving it over certain areas on screen it would show an outline of the tab's size in a different location) and then let go somewhere else but then I couldn't do it after that
Dunno if this is a bug or whatever

Last edited by Z.S; 03-27-2018 at 02:29 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2018, 02:41 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 946899
Corsair James Reputation: 75
Default

All of the dashboard items are snap to grid. You can grab them in the area I highlighted in the image below.

There are two improves we are doing in the next few updates:

1.) Increase the selectable area for dragging
2.) Allow widgets to draggable back into the device box

Attached Images
File Type: png Draggable Area.PNG (23.0 KB, 370 views)
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2018, 06:35 PM
Z.S Z.S is offline
Registered User
Z.S's PC Specs
 
Join Date: May 2016
Posts: 105
POST ID # = 946975
Z.S Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair James View Post
All of the dashboard items are snap to grid. You can grab them in the area I highlighted in the image below.

There are two improves we are doing in the next few updates:

1.) Increase the selectable area for dragging
2.) Allow widgets to draggable back into the device box

I now KNOW how to move items BUT I can ONLY do it to CERTAIN items such as graphs from within a box for an Item (an example would be being able to remove one of the graphs widget for the motherboard temperatures box and moving it somewhere else). As it is snap to grid I can't choose where they can be placed besides NEXT to or ABOVE another box especially since some boxes automatically go to the center of the row and if I want to move it to the left (or right/anywhere else) of the page I can't do that and another thing I want including is the ability to shorten boxes to my liking as currently all I can do is "short" box and "long" box but some of the boxes for example take up too much space and become too big when in the "long" form but are too small when in "short" form
Reply With Quote
  #4  
Old 03-27-2018, 07:43 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 946991
Corsair James Reputation: 75
Default

I see what you mean. I'll take into consideration this feedback and see what we can do in the future.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.