The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2011, 08:44 AM
tschap tschap is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
POST ID # = 489500
tschap Reputation: 10
Default "missing operating system" with F180

Hi all,
I used Acronis to image my existing laptop HD to an F180 SSD. The first boot with the F180 succedded, however since then I always get "missing operating system" when trying to boot from the F180.
Already used Win7 repair disk with bootrec /fixmbr and /fixboot, no result.
When booted from Win7 repair disk I can list all the files on the SSD and diskpart shows all volumes, I just cannot boot from it !

The SSD is correctly shown in the BIOS as 180GB HD, SATA mode is AHCI.
Any ideas ?

System is a brand new Dell Latitude E6410 with Windows 7 x64.

Thanks,
Peter
Reply With Quote


  #2  
Old 02-17-2011, 09:05 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,269
POST ID # = 489823
RAM GUY Reputation: 10
Default

Please use parted Magic to secure erase the drive and did you image the drive on this system and if so how did you connect the drive?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.