The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-20-2007, 02:40 AM
pbl pbl is offline
Registered User
pbl's PC Specs
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
POST ID # = 303107
pbl Reputation: 10
Default problem with my 4 gb ram

everyone... my name is pat first time here and i got a little problem. this week i bought new rams 4gb corsair cm2x 1024-6400 my mobo is a nforce 680i sli. i try tu put 4gb but the mobo give me the C1 code. the first two slots near the cpu does not work the last two near the edge of the board works fine and i can only put 2gb ram. so is this a motherboard problem or the ram??

thank you pat
Reply With Quote


  #2  
Old 07-20-2007, 03:52 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 303173
RAM GUY Reputation: 10
Default

Test the modules one at a time to be sure but yes that would suggest a problem with the MB.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.