The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software > iCUE Profiles

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-09-2019, 07:29 AM
Sacco Belmonte's Avatar
Sacco Belmonte Sacco Belmonte is offline
Registered User
Sacco Belmonte's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 257
POST ID # = 1007432
Sacco Belmonte Reputation: 10
Wink "Dash" (H115i Pro, LL fans, and RGB Strips)

Here are two profiles for you to try.

They are multi layers and I spent quite some time making it look cool yet not overwhelmingly animated.

It has some subtle cool "Mega man ice block" kinda reflections going on. There is a layer that illuminates the car in the case, you can use to light up whatever object you wanna put in your case.

If you have a H115i Pro it has a neat custom curve config that will work in summer and winter for silent operation even under the heaviest loads. (at least here)

Here's a video:

Attached Files
File Type: cueprofile Quiet Dash.cueprofile (333.3 KB, 80 views)
File Type: cueprofile Turbo Dash.cueprofile (335.1 KB, 87 views)
__________________
Do NOT mix PSU cables.

Last edited by Sacco Belmonte; 06-09-2019 at 07:32 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-04-2019, 08:39 PM
Goat1 Goat1 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 290
POST ID # = 1010310
Goat1 Reputation: 12
Default

I'm building a new computer Sunday when the new AMD processors are out. I just bought the Corsair fans,cpu cooler and memory. All in white. I'll probably download your profile after I get it all together :)
Reply With Quote
  #3  
Old 07-04-2019, 10:13 PM
Sacco Belmonte's Avatar
Sacco Belmonte Sacco Belmonte is offline
Registered User
Sacco Belmonte's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 257
POST ID # = 1010314
Sacco Belmonte Reputation: 10
Default

Nice, Please upload a video. I'm curious to see how does it look on other machines.

Thank you :)
__________________
Do NOT mix PSU cables.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-04-2019, 10:24 PM
Goat1 Goat1 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 290
POST ID # = 1010315
Goat1 Reputation: 12
Default

I'll try to when I'm done.. :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.