The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-11-2019, 08:57 PM
Potion_Doggy Potion_Doggy is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 6
POST ID # = 1004288
Potion_Doggy Reputation: 10
Default Ll120 rgb Fans not working

I bought a pack of 3 Ll120 rgb fans with lighting node pro included and when I first set up the fans with the hub, the rgb was working fine. However it’s been 2 days, and suddenly the rgb stopped working but the fans all continued to spin. I checked all my connections but I don’t see any problem with them. The lighting mode pro does show up in iCue though but I couldn’t fix he problem. I tried accessing the lighting mode pro from Link too, but it says the device is being controlled by iCue. Why is this happening?
Reply With Quote


  #2  
Old 05-11-2019, 09:43 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,517
POST ID # = 1004293
DevBiker Reputation: 88
Default

The Lighting Node Pro can only be controlled by a single application. If you have iCUE installed, Link won't connect to it.
In iCUE, do you have the channel configured to the correct number and type of fans? WHat happens if you set Instant Ligthing?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 05-11-2019, 10:00 PM
Potion_Doggy Potion_Doggy is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 6
POST ID # = 1004294
Potion_Doggy Reputation: 10
Default

Instant lighting doesn’t work, only by Corsair Ram responds. I only downloaded Link because I was hoping it might solve the problem.
Reply With Quote


  #4  
Old 05-11-2019, 10:04 PM
Potion_Doggy Potion_Doggy is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 6
POST ID # = 1004295
Potion_Doggy Reputation: 10
Default

In iCue, I can’t view anything on the lighting node pro, it shows up in iCue, but I can’t change any settings on the fans. I can’t see any of the Ll120 fans listed.
Reply With Quote


  #5  
Old 05-11-2019, 10:38 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,517
POST ID # = 1004296
DevBiker Reputation: 88
Default

That actually sounds like you need to add the fans to the Lighting Channel. Look for the "Lighting Setup" section and configure the appropriate channel for the type and number of fans.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.