The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2016, 11:26 PM
OfficialMaxBox OfficialMaxBox is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 6
POST ID # = 866447
OfficialMaxBox Reputation: 10
Question Why can't CUE do what synapse can in overwatch?

Specifically, the dynamic lighting systems for when you change classes or such. Thanks!
Reply With Quote


  #2  
Old 08-10-2016, 03:52 AM
ScarredMecha ScarredMecha is offline
Registered User
ScarredMecha's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,162
POST ID # = 866463
ScarredMecha Reputation: 14
Default

It sounds like it's implemented by Blizzard specifically for Razer keyboards. I'm guessing they have an SDK or API of sorts.
__________________
Click the picture for some nice simple color scheme profiles!

Reply With Quote


  #3  
Old 08-10-2016, 08:13 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,360
POST ID # = 866487
terabyte Reputation: 73
Default

What Reapexx said, they must have had some kind of agreement to include it I think.

The code is included directly in the game and makes use of their API, they would have to duplicate the function using Corsair's API as well.
Reply With Quote


  #4  
Old 08-11-2016, 07:17 PM
Jade Curtiss Jade Curtiss is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 10
POST ID # = 866773
Jade Curtiss Reputation: 10
Default

Alienware stuff has its own API too. It's really too bad there's not some universal code that lets all RGB stuff react to a game.
Reply With Quote


  #5  
Old 08-17-2016, 03:38 PM
brainless's Avatar
brainless brainless is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: Germany
Posts: 363
POST ID # = 867690
brainless Reputation: 11
Default

Quote:
Originally Posted by Jade Curtiss View Post
It's really too bad there's not some universal code that lets all RGB stuff react to a game.
There is a workaround: Aurora
__________________
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.