The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-18-2017, 06:08 PM
Radichi Radichi is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
POST ID # = 891813
Radichi Reputation: 10
Exclamation 2 month old Corsair VOID wireless headset suddenly quit working/charging

My headset suddenly quit working today, after a day of having sudden and strange audio cut out issues. I was really confused so i installed CUE and updated my drivers, and now the device will not work at ALL.

The headset says it is fully charged when i turn it off and leave it plugged in to charge (it is wireless but has a charging cord) but as soon as i turn the device ON the light begins flashing red like its out of power, and no noise can be heard when using the device.

It was working fine literally 24 hours ago, so im extremely lost as to whats going on. Ive tried updating the drivers already as i mentioned, and CUE gives me this message when i am using it, despite the device being plugged in:

"not connected" despite being clearly connected and detected http://prntscr.com/eahdz3

other error upon update?
http://prntscr.com/eahcot


Please help, im so so confused and have never even dropped or mistreated this nearly brand new headset :/ no idea what is going on or what went wrong.
Reply With Quote


 

Tags
issues

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.