The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2014, 05:58 PM
ZioVulpes ZioVulpes is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 11
POST ID # = 729059
ZioVulpes Reputation: 10
Default M90 led stuck and can't change profile during playback

Hello to all. I've two issue with my M90.

1) If I change profile with default button the led indicator on mouse doesn't change. (es profile 1 led 1---(I press profile down)---> profile 2 led 1----> profile 3 led 1. I noticed that if the software is uninstalled works without problems.

2) I can't change profile during hardware playback. This is a problem cause to emulate 100% a button (es press and hold) mouse needs hardware playback.

thank you for help!
Reply With Quote


  #2  
Old 09-21-2014, 07:56 PM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 729072
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

1. If the mouse is on Profile one, L.E.D. 1, you would press profile up to move to the next profile, L.E.D. 2.

2. Have you tried updating/reflashing the firmware.
Make sure M90hid.exe is running in the background when you enable hardware playback.
Reply With Quote


  #3  
Old 09-22-2014, 07:50 AM
ZioVulpes ZioVulpes is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 11
POST ID # = 729133
ZioVulpes Reputation: 10
Default

Thank you for reply.

1) Yeah, I press profile down or up moves to profile 2 but the led remains to led1.

2) Yeah, I tried.
Reply With Quote


  #4  
Old 09-22-2014, 08:24 PM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 729396
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

New blank profiles and assign it to each L.E.D., save it to the M90 and enable hardware playback.

Do the on-board profile L.E.D. change normally?
Reply With Quote


  #5  
Old 09-23-2014, 03:22 AM
ZioVulpes ZioVulpes is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 11
POST ID # = 729476
ZioVulpes Reputation: 10
Default

Oh God works!!! Why now works and before not?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.