The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-15-2019, 02:14 AM
alrikdale alrikdale is offline
Registered User
alrikdale's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Location: San Bernardino, Ca
Posts: 5
POST ID # = 1008028
alrikdale Reputation: 10
Default H100i RGB Platinum SE AIO Pump LED Flickering

Anybody having a problem with H100i RGB Platinum SE AIO Pump LED Flickering. I have the LED Light set to white however it's been flickering to a amber orangish color. I have Uninstalled ICUE and have Re Installed the software, Tried a different USB Header on my Motherboard and the issue still persists. Also this is like my third replacement of this AIO and this same kind of issue is still happening like on the others where the AIO LED is Flickering to a different color. Is this a software issue or a hardware issue? .
Reply With Quote


 

Tags
cooling, h100i, h100i rgb platinum, led issue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.