The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2020, 07:55 PM
jhaefka jhaefka is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
POST ID # = 1029823
jhaefka Reputation: 10
Default Void pro wireless no audio

Issue started yesterday, after several hours of troubleshooting and looking for answers i was forced to make an account here... So the headset now can play test audio from windows, and I know now that the microphone is working properly. However, I can not get any sound besides TEST AUDIO. Before its asked, yes I have set it as my default.

I will try to remember everything I have tried:
Re-paired
Uninstalled/reinstalled iCUE
changed defaults back and forth
Updated firmware (forced update)
Uninstalled all audio drivers with restarts on all.
Searched for the generic audio driver through troubleshooting devices and got nowhere updating that one.
Removed corsair headset from devices.

I'm at my wits end and about to just go get HyperX or something as this is ridiculous.

EDIT: I have sound from other devices when i set my sound to them so it is specific to corsair.

Last edited by jhaefka; 01-04-2020 at 07:59 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.