The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-17-2018, 05:24 PM
GreenArrow18's Avatar
GreenArrow18 GreenArrow18 is offline
Registered User
GreenArrow18's PC Specs
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 17
POST ID # = 976852
GreenArrow18 Reputation: 10
Default Huge iCue 3.8.91 Bug

I downloaded the latest iCue from Corsair's Website today because the current 3.7.99 was telling me it was the current version. After I installed the new version 3.8.91 I could hear all audio across the PC WITH the exception of any form of Voice chat. In Overwatch I could be heard by my team in chat, but i could not hear them. In Discord I could not hear in any voice chanel nor direct call with a person. Even in my chrome browser with Facebook I could not hear, but only heard. Since upgrading was the only thing I did, and once I reverted back to 3.7.99 the issue went away. (thankfully i still had the other installer since this PC is new) I find this to be quite odd.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2018, 05:25 PM
GreenArrow18's Avatar
GreenArrow18 GreenArrow18 is offline
Registered User
GreenArrow18's PC Specs
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 17
POST ID # = 976853
GreenArrow18 Reputation: 10
Default

I should also mention I am using the Corsair HS70 wireless headset
Reply With Quote
  #3  
Old 10-17-2018, 05:35 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 9,007
POST ID # = 976856
DevBiker Reputation: 94
Default

That is quite odd. I've not seen that with my Void Pro Wireless.

Did you check that the Audio Devices were configured correctly in Windows and the apps? I did have an issue not too long ago where an install (NVidia drivers, in fact) changed things around and I finally found that it set the Default Communications Device to something different. That's in the Sound Control panel ... and you have to click the "Down Arrow" on Set Default to set the default communications device. Drove me crazy(er).
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
  #4  
Old 10-17-2018, 05:38 PM
GreenArrow18's Avatar
GreenArrow18 GreenArrow18 is offline
Registered User
GreenArrow18's PC Specs
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 17
POST ID # = 976859
GreenArrow18 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
That is quite odd. I've not seen that with my Void Pro Wireless.

Did you check that the Audio Devices were configured correctly in Windows and the apps? I did have an issue not too long ago where an install (NVidia drivers, in fact) changed things around and I finally found that it set the Default Communications Device to something different. That's in the Sound Control panel ... and you have to click the "Down Arrow" on Set Default to set the default communications device. Drove me crazy(er).
Yep, Checked my default device for both regular and for communication. Considering the Firmware for the HS70 is the same going from 3.7.99 to 3.8.91 I would suspect that somehow the firmware for the HS70 in the 3.8.91 installer is corrupt.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-17-2018, 05:56 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 9,007
POST ID # = 976863
DevBiker Reputation: 94
Default

Firmware is software that actually runs on the hardware; it's not included in the iCue installation package. That would be the driver.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
  #6  
Old 10-17-2018, 06:07 PM
GreenArrow18's Avatar
GreenArrow18 GreenArrow18 is offline
Registered User
GreenArrow18's PC Specs
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 17
POST ID # = 976865
GreenArrow18 Reputation: 10
Default

I know 50% of what i'm talking about with 100% confidence
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.