The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2019, 06:26 PM
Girumaru Girumaru is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 4
POST ID # = 1018226
Girumaru Reputation: 10
Default Vengeance RGB Pro

So my Icue is not detecting my Ram sticks

- done re-instaling icue but still no luck.
- it detects just the keyboard and the node pro.
Reply With Quote


  #2  
Old 10-15-2019, 01:49 PM
Corsair Rick's Avatar
Corsair Rick Corsair Rick is offline
Corsair Employee
Corsair Rick's PC Specs
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 292
POST ID # = 1021355
Corsair Rick Reputation: 10
Default

Hello Girumaru,

Sorry to hear that. What motherboard do you have? You may want to contact our Technical Support team at help.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.