The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 15 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 11-22-2012, 07:03 PM
Sguma70 Sguma70 is offline
Registered User
Sguma70's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
POST ID # = 614967
Sguma70 Reputation: 10
Exclamation Corsair Link Dashboard V2 software update (version 2.2.0) problem

shutdown windows 8 message problem with sierra. exe does not leave off windows
Corsair ax 1200th temperature -200 celsius
profile is saved correttamenta lights but when I reboot the lights are green with autostart enabled,
the fan in the channel 1of the corsair h100 and quiet when windows set 'maximum 2500 rpm fans on the other channels 2-3-4 start normal quiet 900 rpm with autostart enabled
hard drives of other brands temperatures are not recognized.
Practically and 'a disaster when we manage to get the software working?
Reply With Quote


  #2  
Old 11-23-2012, 05:51 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,334
POST ID # = 615007
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Have you tried reinstalling the software?
Does the older version of the dashboard work fine with it?
Reply With Quote


  #3  
Old 11-23-2012, 04:17 PM
Sguma70 Sguma70 is offline
Registered User
Sguma70's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
POST ID # = 615092
Sguma70 Reputation: 10
Thumbs down

Corsair Link Dashboard V2 software update (version 2.2.0) has added a new problem when I turn off the pc on windows 8 error message sierra.exe.
Corsair ax 1200 the temperature -200 celsius this problem from the software 2.0.15_2.0.16_2.1.1_ 2.1.7_ 2.2.0 it is time to fix this problem.
Corsair h100 I connected 4 fans when I start the pc the fan in the channel 1 2600 rpm remaining channels 2_3_4_ 900 rpm, this problem from the software version 1.2.3_1.2.5_1.2.7_2.0.15_2.0.16_2.1.1_2.1.7_2 .2.0 also by checking the startup reduced to window
Does not detect the temperature of the hd is not 'a big deal for me'
Setting red lights saved the profile reboot the PC and the lights come back ever green also by checking the startup reduced to the window, this problem from the software version 1.2.3_1.2.5_1.2.7_2.0.15_2.0.16_2.1.1_2 .1.7 _2.2.0
These problems also come with clean install of windows 7_8, I tried to change also 3 USB ports
It 'a disaster corsair as we do?

Last edited by Sguma70; 11-23-2012 at 04:22 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 11-23-2012, 10:12 PM
robandcathy robandcathy is offline
Banned
robandcathy's PC Specs
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 282
POST ID # = 615153
robandcathy Reputation: 10
Default

To my knowledge ... There is no windows 8 version of the software, probably why you are having issues. Im staying away from windows 8 but there might be a compability selection like with windows 7 or IE 8-9
Reply With Quote


  #5  
Old 11-24-2012, 03:32 AM
Sguma70 Sguma70 is offline
Registered User
Sguma70's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
POST ID # = 615229
Sguma70 Reputation: 10
Default

Software 2.1.7 with windows 8 block not have the problem power off the pc due to execution sierra.exe, I seem to be compatible with windows 8 apart from the problem that marks the temperature of a single core intel 3930
Ago 'smile you answer me first that you depend on a corsair, I have responses from a corsair depend .......

Last edited by Sguma70; 11-24-2012 at 04:09 AM.
Reply With Quote


  #6  
Old 11-29-2012, 02:25 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 616432
RAM GUY Reputation: 10
Default

The software will work in Windows 8 but you have to install it in Windows 7 Compatibility mode.
And I would suggest you uninstall Version 2.1.7 and restart and install version 2.2.0. You will have to right click on the file and select properties and select Windows 7 Compatibility mode before you install it.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #7  
Old 12-03-2012, 05:46 PM
stalk3r88 stalk3r88 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
POST ID # = 617339
stalk3r88 Reputation: 10
Default

I tried to follow your help, but the problem is the same
Reply With Quote


  #8  
Old 12-04-2012, 04:57 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,334
POST ID # = 617412
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Run the program as administrator and see if the devices are detected.
Reply With Quote


  #9  
Old 12-04-2012, 05:20 AM
stalk3r88 stalk3r88 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
POST ID # = 617417
stalk3r88 Reputation: 10
Default

I tried to do as you told me, but I still have the same problem, i have windows 8 and when i try to click on Update Firmware the corsairlink 2 crash.
also when i try to click on Support or Feedback the software crash.
Reply With Quote


  #10  
Old 12-04-2012, 06:22 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,334
POST ID # = 617436
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Have you tried a different USB header?
Latest BIOS and drivers for all your components?
Reply With Quote


  #11  
Old 12-04-2012, 06:29 AM
stalk3r88 stalk3r88 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
POST ID # = 617438
stalk3r88 Reputation: 10
Default

Yes i tried different USB header but i didn't try to update a BIOS firmware.... today i'm going to try to update the bios and i'll let you know
Reply With Quote


  #12  
Old 12-04-2012, 03:21 PM
stalk3r88 stalk3r88 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
POST ID # = 617531
stalk3r88 Reputation: 10
Default

ok i updated BIOS at last version but i have the same problem.... see this:
i have a ASUS P6TD Deluxe, I7 920 with corsair H60, 6Gb Ram Corsair dominator, Nvidia GTX570, LC-Power 650W..... I dont know what to do!.... when comes the update for windows 8?....or I send back
Reply With Quote


  #13  
Old 12-05-2012, 04:40 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,334
POST ID # = 617661
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Reinstall the LINK driver.
Uninstall the this entry listed in Programs and features "Corsair Link(TM) USB Dongle (Driver Removal)".
Then go here "CorsairLink 2\Drivers" and double click "CorsairUsbDongle.exe"

If that did not work, Try right-clicking CmiUsb and install. Or Device Manager > Update Device Software.
Reply With Quote


  #14  
Old 12-05-2012, 06:34 AM
stalk3r88 stalk3r88 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
POST ID # = 617682
stalk3r88 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
Reinstall the LINK driver.
Uninstall the this entry listed in Programs and features "Corsair Link(TM) USB Dongle (Driver Removal)".
Then go here "CorsairLink 2\Drivers" and double click "CorsairUsbDongle.exe"

If that did not work, Try right-clicking CmiUsb and install. Or Device Manager > Update Device Software.
Thanks you when i come back home i'll try and i'll let you know...
this situation is very annoying... i hope to fix it very soon
Reply With Quote


  #15  
Old 12-05-2012, 12:58 PM
Sguma70 Sguma70 is offline
Registered User
Sguma70's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
POST ID # = 617749
Sguma70 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
The software will work in Windows 8 but you have to install it in Windows 7 Compatibility mode.
And I would suggest you uninstall Version 2.1.7 and restart and install version 2.2.0. You will have to right click on the file and select properties and select Windows 7 Compatibility mode before you install it.
You will have to right click on the file and select properties and select Windows 7 Compatibility mode before you install it but does not work for the problems that the corsair link in vindows 8
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.