The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  German Language Support > Gehäuse (Cases)

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-08-2020, 11:56 AM
Mappi75 Mappi75 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 8
POST ID # = 1034389
Mappi75 Reputation: 13
Default Corsair Obsidian 1000D + LINK Gehäusebild ?

Hallo zusammen,

in der aktuellen Link Software ist kein Bild vom 1000D enthalten,
woher bekomme ich so ein Bild (welches man scheinbar auch manuell auswählen kann)?

Vielen Dank!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2020, 01:49 PM
muvo muvo is online now
Ich bin kein Mitarbeiter
muvo's PC Specs
 
Join Date: Sep 2011
Location: Saarland
Posts: 6,186
POST ID # = 1034411
muvo Reputation: 38
Default

die Link Software ist eingendlich nur noch für ältere Hardware gedacht die nicht Icue kompatibel ist.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2020, 08:32 PM
Bluebeard's Avatar
Bluebeard Bluebeard is offline
Corsair Mitarbeiter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 10,162
POST ID # = 1034584
Bluebeard Reputation: 46
Default

Die CORSAIR LINK Software wurde durch die CORSAIR iCUE Software ersetzt. Entsprechend gibt es kein Bild des 1000D in der Software. Gibt es einen bestimmten Grund, warum du weiterhin CORSAIR LINK und nicht die CORSAIR iCUE Software verwendest?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.