The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > USB Flash Drives

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-22-2014, 07:21 PM
Swiftkidd Swiftkidd is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 7
POST ID # = 720222
Swiftkidd Reputation: 10
Default Unknown File System in disk properties

I have two 64GB Corsair Flash Voyagers when I attempted to encrypt one using Microsoft's bitlocker To Go.. For some reason bitlocker kept pausing and would not resume so I canceled after 5% then attempted to remove bitlocker encryption but experienced same issues with decryption with it pausing so I formatted the drive which notified me it would remove encrypted contents as well as the encryption except now I can't get it to format or recognise file system?

I've tried going into properties and uninstalling device from computer.. it reinstalled ok but still can't get it to format is their anyway I can fix this the datas not important as it served as a backup but would like to use the usb again
Reply With Quote


  #2  
Old 07-23-2014, 03:55 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 720236
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Have you tried formatting it with diskpart?
If that doesn't help, have you tried formatting it on a non-Windows based computer?
Reply With Quote


  #3  
Old 08-02-2014, 01:17 PM
Swiftkidd Swiftkidd is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 7
POST ID # = 721494
Swiftkidd Reputation: 10
Default

I haven't tried in a non windows based computer but have tried using command line etc. it shows disk but states no media "Disk 5 but No Media" I'm also experincing issues with my other Corsair Voyager as PS3 & Multiple Media Entertainment players unable to see files on USB.. not sure why it's behaving like that but I've formatted it and reloaded files still no result and haven't attempted any type of encryption on that drive or done anything to it.

The 1st USB no longer shows up in my computer but 2nd is still accessible can still transfer files fine but media isn't detected on other devices

Quote:
You may also want to try the command prompt diskpart > clean.
I was able to select the disk but it states
"Virtual Disk Service error:
There is no media in the device."

Last edited by Swiftkidd; 08-02-2014 at 01:32 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.