The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-18-2018, 05:35 PM
JacquesDewitt JacquesDewitt is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 5
POST ID # = 945369
JacquesDewitt Reputation: 10
Default Corsair link does not show h150i

Hi, I have a problem with commander pro and h150i, at first I recognized the AIO in corsair link but then it disappeared. Commander pro detects the 3 fans without problems.
I have read some post but it is worth trying.
I have attached a copy of usbdevice.

Cheers
Attached Images
File Type: png corsairusb.png (273.1 KB, 289 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 03-19-2018, 10:40 AM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 693
POST ID # = 945471
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Check in device manager to see if the Corsair USBXp device driver is disabled. If it is disabled, enable it and the H150i PRO should pop back up.
Reply With Quote


  #3  
Old 03-21-2018, 02:10 PM
JacquesDewitt JacquesDewitt is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 5
POST ID # = 945858
JacquesDewitt Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair CJ View Post
Check in device manager to see if the Corsair USBXp device driver is disabled. If it is disabled, enable it and the H150i PRO should pop back up.
Hello, when I connect it to the commande pro the driver does not appear in the list, but when I connect it to a usb2 of the motherboard if it appears
Reply With Quote


  #4  
Old 03-21-2018, 02:13 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,304
POST ID # = 945861
DevBiker Reputation: 94
Default

Quote:
Originally Posted by JacquesDewitt View Post
Hello, when I connect it to the commande pro the driver does not appear in the list, but when I connect it to a usb2 of the motherboard if it appears
Can you please provide the details of your hardware? You can go to Edit System Specs ... and note that you can fill the lines with other items (see mine as an example).
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote


  #5  
Old 03-21-2018, 02:24 PM
JacquesDewitt JacquesDewitt is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 5
POST ID # = 945865
JacquesDewitt Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Can you please provide the details of your hardware? You can go to Edit System Specs ... and note that you can fill the lines with other items (see mine as an example).
Hi

Motherboard
ASUS Maximus XVIII Hero
Processor
Intel i7-6700K
Memory (part number)
32 GB Corsair vengeance rgb DDR4-3600
Video Card # 1
EVGA NVidia GTX-1080 ftw
Video Card # 2
Commander Pro
Hard Drive # 1
Samsung 950 Pro 256GB
Hard Drive # 2
WD BLACK 5TB
Hard Drive # 4
H150i PRO RGB
Hard Drive # 5
3x ML 120 RGB Fans + 1 Fan Hub
Hard Drive # 6
3 X 140 default fans fractal desing define r6
Case
Fractal desing Define R6
Power Supply
Evga 1000W T2
Operating System
Windows 10 x64
Reply With Quote


  #6  
Old 03-21-2018, 02:53 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,304
POST ID # = 945875
DevBiker Reputation: 94
Default

OK ... adding that to the "Edit System Specs" info would be good for future reference as well.

One thing that I notice is the EVGA GPU. Are you running EVGA XOC? If so, can you disable it to see if the issue goes away? You'll also need to check in Device Manager again after disabling XOC.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote


  #7  
Old 03-21-2018, 03:17 PM
JacquesDewitt JacquesDewitt is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 5
POST ID # = 945884
JacquesDewitt Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
OK ... adding that to the "Edit System Specs" info would be good for future reference as well.

One thing that I notice is the EVGA GPU. Are you running EVGA XOC? If so, can you disable it to see if the issue goes away? You'll also need to check in Device Manager again after disabling XOC.
thanks for the advice, but I do not have evga XOC installed
Reply With Quote


  #8  
Old 03-21-2018, 03:46 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,304
POST ID # = 945888
DevBiker Reputation: 94
Default

Ah, well, of course it can't be that easy. ;)

Can you check the BIOS and make sure that "Legacy USB Support" and "XHCI Handoff" are both enabled?

Is the cooler plugged in to the Commander Pro's USB port? Or into the motherboard?

Can you show your Link monitoring screen, particularly the Commander Pro values?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote


  #9  
Old 03-21-2018, 04:13 PM
JacquesDewitt JacquesDewitt is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 5
POST ID # = 945895
JacquesDewitt Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Ah, well, of course it can't be that easy. ;)

Can you check the BIOS and make sure that "Legacy USB Support" and "XHCI Handoff" are both enabled?

Is the cooler plugged in to the Commander Pro's USB port? Or into the motherboard?

Can you show your Link monitoring screen, particularly the Commander Pro values?
1) legacy usb support is enabled but xhci handoff does not appear in bios
2) In the first instance it was connected to the commander pro and it worked, when it changes its case, it only detects it through the motherboard
3) attached
Attached Images
File Type: png corsairlinkstatus.PNG (268.9 KB, 207 views)
Reply With Quote


  #10  
Old 03-21-2018, 04:33 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,304
POST ID # = 945897
DevBiker Reputation: 94
Default

Hmmm ... CoPro voltages are fine.

And the only thing changed was the case?

You double-checked the connections? Did you check in Device Manager after "Showing Hidden Devices" (and enabling if the driver then appears)?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.