The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2012, 02:07 PM
ohsii ohsii is offline
Registered User
ohsii's PC Specs
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
POST ID # = 603445
ohsii Reputation: 10
Default 1200i - Corsair Link 2 - led is off and no power tab

Hi,
I'm having a trouble with my Corsair Link 2 in my PS AX1200.
I think the Corsair link 2 is not working because the led is always off and i can't see the power tab in the Corsair Link V2 beta (latest beta 16).
Everything is connected fine, USB and to power supply.
My MB is Gigabyte UD9 with 3 USB ports, I plugged it in all off them and no way, led is off.
Windows 7 Ultimate 64.

Someone could help me?
Reply With Quote


  #2  
Old 09-19-2012, 03:23 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 603454
RAM GUY Reputation: 10
Default

Please post a screen shot from the device options TAB. Shoudl look something like this:

Attached Images
File Type: png Deviceoptions.PNG (91.4 KB, 2997 views)
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 09-19-2012, 04:28 PM
ohsii ohsii is offline
Registered User
ohsii's PC Specs
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
POST ID # = 603469
ohsii Reputation: 10
Default

Here is the screen:

Reply With Quote


  #4  
Old 09-20-2012, 02:27 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 603539
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

The USB dongle sounds like its dead.

Request an RMA to replace the Corsair LINK USB Dongle.
Reply With Quote


  #5  
Old 09-20-2012, 04:26 AM
Sguma70 Sguma70 is offline
Registered User
Sguma70's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
POST ID # = 603556
Sguma70 Reputation: 10
Big Grin

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
Please post a screen shot from the device options TAB. Shoudl look something like this:

What do I see ..... 2.0.19 if you want we have the same screen we need to pass them new software
Reply With Quote


  #6  
Old 09-20-2012, 04:14 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 603652
RAM GUY Reputation: 10
Default

I am sorry that was just to show you what to look for but I am using a pre release beta version of the software. You might try and go to Device manager and see if there is an other or unknown device listed and remove it then turn the system off and unplug the Link USB from the MB and wait about 30 seconds and plug it back in and turn the system back on it should ask you to install the USB driver that is included in the install package of the software.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #7  
Old 09-21-2012, 06:08 AM
ohsii ohsii is offline
Registered User
ohsii's PC Specs
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
POST ID # = 603763
ohsii Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
I am sorry that was just to show you what to look for but I am using a pre release beta version of the software. You might try and go to Device manager and see if there is an other or unknown device listed and remove it then turn the system off and unplug the Link USB from the MB and wait about 30 seconds and plug it back in and turn the system back on it should ask you to install the USB driver that is included in the install package of the software.
Hi again.
I did all you say and no way... it doesn't work, led is off and the power tab is still missing.
What can I do?

Thanks.
Reply With Quote


  #8  
Old 09-21-2012, 06:16 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 603766
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Request an RMA to replace the Corsair LINK USB Dongle.
Reply With Quote


  #9  
Old 09-21-2012, 07:10 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 603907
RAM GUY Reputation: 10
Default

Yes I agree request an RMA and explain it is the dongle that is not working.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.