The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2016, 12:35 PM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 873702
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Woah! CUE2 Update - 222 Profiles - Lewis Gerschwitz - All Devices

222 Updated Profiles!


Supports the following peripherals:

Keyboards:
- K70 RGB
- K95 RGB
- K65 RGB
- Strafe RGB
- All Variants of the Above

Mice:
- M65 RGB
- Sabre RGB
- Scimitar RGB
- All Variants of the Above

Headsets:
- All Void Headsets

MouseMat:
- MM800 RGB Polaris

Download Link On My Website: http://lewisgerschwitz.com/corsair EDIT: THERE ARE MORE RECENT VERSIONS

Not ready to update yet? Pack for Cue1
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.

Last edited by Schwitz; 11-13-2017 at 01:50 PM.


2 members found this post helpful.
  #2  
Old 10-01-2016, 08:29 AM
brainless's Avatar
brainless brainless is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: Germany
Posts: 363
POST ID # = 873798
brainless Reputation: 11
Default

You're awesome!
__________________


  #3  
Old 10-02-2016, 06:40 PM
benzite benzite is offline
Registered User
benzite's PC Specs
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 11
POST ID # = 873971
benzite Reputation: 10
Default

Incredible !
Thanks for the hard work.
:)


  #4  
Old 10-02-2016, 08:26 PM
newone757 newone757 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
POST ID # = 873982
newone757 Reputation: 10
Default

Thanks for the hard work!

Unfortunately, I can't get the profiles to import using the latest version of CUE for my K65 RGB. I browse to the profile and hit import on the import module and nothing happens. I confirmed it works with other profiles from here but no luck with any of these so far. Thanks for the effort though--this is a huge undertaking!


  #5  
Old 10-02-2016, 09:39 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 873986
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by newone757 View Post
Thanks for the hard work!

Unfortunately, I can't get the profiles to import using the latest version of CUE for my K65 RGB. I browse to the profile and hit import on the import module and nothing happens. I confirmed it works with other profiles from here but no luck with any of these so far. Thanks for the effort though--this is a huge undertaking!
switch to advanced mode


  #6  
Old 10-03-2016, 01:31 AM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,308
POST ID # = 874000
Inheritance Reputation: 70
Default

Well done sir, well done.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support


  #7  
Old 10-03-2016, 01:51 PM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 874070
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
switch to advanced mode
Yea, as Krazy has said, if its not working on import check that advanced mode is on!

Quote:
Originally Posted by brainless View Post
You're awesome!
Quote:
Originally Posted by benzite View Post
Incredible ! Thanks for the hard work. :)
Quote:
Originally Posted by newone757 View Post
Thanks for the hard work!
Quote:
Originally Posted by Inheritance View Post
Well done sir, well done.
Thanks guys! Enjoy the profiles!
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #8  
Old 10-03-2016, 11:44 PM
newone757 newone757 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
POST ID # = 874140
newone757 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Schwitz View Post
Yea, as Krazy has said, if its not working on import check that advanced mode is on!

I'm in advanced mode when I try it--like I said I'm able to import some other profiles fine. I'm sure it's some weird issue with my CUE though because some profiles import and others don't (for instance I got 2 profiles from Krazy's post to work but others from his post, also updated for 2.0, didn't)

Thanks anyways!


  #9  
Old 10-04-2016, 08:48 AM
brainless's Avatar
brainless brainless is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: Germany
Posts: 363
POST ID # = 874210
brainless Reputation: 11
Default

Quote:
Originally Posted by newone757 View Post
I'm in advanced mode when I try it--like I said I'm able to import some other profiles fine. I'm sure it's some weird issue with my CUE though because some profiles import and others don't (for instance I got 2 profiles from Krazy's post to work but others from his post, also updated for 2.0, didn't)

Thanks anyways!
Make sure you're using the latest version CUE 2.5.66
__________________


  #10  
Old 10-11-2016, 12:48 PM
newone757 newone757 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
POST ID # = 875022
newone757 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by brainless View Post
Make sure you're using the latest version CUE 2.5.66
Ahhh That did it. I was relying on the built-in "check for update" feature which apparently doesn't actually work. Thanks!


  #11  
Old 10-05-2016, 12:23 AM
arubiana arubiana is offline
Registered User
arubiana's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Posts: 4
POST ID # = 874280
arubiana Reputation: 10
Default

Thank you for the updated profiles!


  #12  
Old 10-07-2016, 02:06 PM
keasy keasy is offline
Registered User
keasy's PC Specs
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 25
POST ID # = 874613
keasy Reputation: 10
Default

I've just got my K65 RGB Lux and still trying to get to grips with CUE/2 but that equalizer profile...man I can't wait to get that working!


  #13  
Old 10-11-2016, 08:53 PM
Gendler Gendler is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 2
POST ID # = 875093
Gendler Reputation: 10
Default

Just got a K70 RAPIDFIRE RGB myself. Anyone run into an issue with these profiles where after import, the only color scheme is the default Spiral Rainbow? I've downloaded some profiles off the Corsair site that worked fine. For some reason, none of these work for me. Thoughts? I'm on the latest CUE software and K70 firmware. Here's a screenshot of what my CUE thinks of the Corrosive profile: http://take.ms/ojiOq

Another working profile: http://take.ms/JFHnb

The screenshots above are from Monosnap: monosnap.com

The warning says it detected an error during software update check, but this does not seem relevant as I am up to date and other profiles are working without issue.

Last edited by Gendler; 10-11-2016 at 09:00 PM.


  #14  
Old 10-12-2016, 01:31 AM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 875118
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default

Quote:
Originally Posted by Gendler View Post
Just got a K70 RAPIDFIRE RGB myself. Anyone run into an issue with these profiles where after import, the only color scheme is the default Spiral Rainbow? I've downloaded some profiles off the Corsair site that worked fine. For some reason, none of these work for me. Thoughts? I'm on the latest CUE software and K70 firmware. Here's a screenshot of what my CUE thinks of the Corrosive profile:
Turn on Advanced mode.
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #15  
Old 10-12-2016, 12:18 PM
brainless's Avatar
brainless brainless is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: Germany
Posts: 363
POST ID # = 875188
brainless Reputation: 11
Default

Some profiles (like 1Up) have layers with the M key missing!

e.g. 1Up: the M key stays always blue and never gets dark/green/white.


I also noticed this problem with many of krazykids profiles. The M key seems to be ****ed up with CUE2?!
After re-adding the M key to the corresponding layers everything works fine.
__________________

Last edited by brainless; 10-12-2016 at 12:35 PM.


 

Tags
cue2, gerschwitz, lewis, schwitz, update

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.