The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-30-2018, 11:03 AM
MrInfinity MrInfinity is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
POST ID # = 974732
MrInfinity Reputation: 10
Default SP120 Fans Flickering with LNP with Corsair Link and iCue

Hi,
so I built my PC a while ago and bought some fancy LL120 fans for intake. I actually used an Arduino for them and wanted to use the LNP that came with them for my SP120 fans which were included in my x460 case. I´ve heard that the fans shipped with this case may won´t work with the LNP and I wanted to ask, if anyone knows how to fix this problem. I´ve allready tried to update the firmware through iCue but that hasn´t worked for some reason. To me it looks like the LNP is the problem because when I unplug its power, the flickering ends. I think the LNP is refreshing the LED information really often and some of the ticks are corrupted or something like that. I would appreciate any help.

Regards,
MrInfinity

Last edited by MrInfinity; 10-01-2018 at 12:57 AM.
Reply With Quote
 

Tags
corsair link, flickering leds, icue, lnp, sp120 led

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.