The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-24-2014, 12:35 PM
ateRstones ateRstones is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3
POST ID # = 707009
ateRstones Reputation: 10
Default Microphone problem with my Corsair Vengeance 1500 v2

I'm owning a Corsair Vengeance 1500 v2 for 2 months now and recently noticed a problem with it.

If I use my microphone and record it, one of the audio tracks has a static noise and the other doesn't. I've tested the problem with Audacity on two seperate computers. Both had it. Here's a picture of Audacity:



The mic is also a bit quiet, but that's not so important.

There's also an other problem, which seems related. I'm having a high pitched static sound after the microphone has been in use. The noise on the track and this sound seem to be the same. If I go to sound and then switch from the input devices to the output devices, the sound disappears until the microphone is used the next time.

I'm hoping for help
LG ateRstones

Edit: Sorry for the image being so big.

Last edited by ateRstones; 04-24-2014 at 12:41 PM.
Reply With Quote


 

Tags
microphone, one audio track, static noise

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.