The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2019, 12:16 PM
Gadek Gadek is offline
Registered User
Gadek's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
POST ID # = 997953
Gadek Reputation: 10
Question Few questions about iCue compatibility and issues

Hello everybody!
I'd like to ask some questions about iCue, I think there is a lots of similar topics but I couldn't find exact answers or solutions.

I was a very pleased user of h100i v2 until i had to change corsair link for icue (I had to do it when i bought corsair rgb mouse, keyboard and headset).
Basically I have problem with freezing dashboard (which affecting fan speed freezes). Today I uninstalled icue and tried to run on corsair link software and everything was fine (no dashboard and fan freezes).
In my opinion the idea of icue is great but link still have some advantages (for example: saving settings as device's default)
Does anyone have/had a same problem or know how to fix it?

Second thing is: I'm looking to buy a graphics card. I thought about Evga 1080 FTW Hybrid but I read there is lots of conflicts between iCue and Evga software. If anyone has any experience with pairing Evga RGB graphics with corsair link devices I'd be very grateful for answer - is it going to work or not.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2019, 05:05 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,505
POST ID # = 997982
DevBiker Reputation: 88
Default

The most common compatibility issue with iCUE is other software that tries to read from the Corsair hardware. HWInfo, for example, will do this ... but it can be disabled in HWInfo and, after that, you are good to go.

I believe that EVGA got their issues worked out. In fact, that was the same issue - they were trying to control the pump's RGB and that caused issues.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2019, 04:39 PM
Gadek Gadek is offline
Registered User
Gadek's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
POST ID # = 998184
Gadek Reputation: 10
Default

Thanks for answer.
I've never used hwinfo. Only thing I usually use is: afterburner with Riva tuner osd.

Is it normal that the pump sometimes forget colour settings even when icue is running?

Last edited by Gadek; 03-20-2019 at 06:03 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
commander pro, corsair link, dashboard freezing, evga hybrid, icue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.