The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2019, 07:34 AM
Shihanjiru Shihanjiru is offline
Registered User
Shihanjiru's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
POST ID # = 1014445
Shihanjiru Reputation: 10
Default ICue not detecting Commander pro and H115i platinum

First time here hoping someone can help me with my problems.

I recently made a new build with a number of parts from Corsair.

My build is:
Corsair Obisidian 500d RGB SE case
AMD Ryzen 3700X
Gigabyte Aorus x570 Master
Corsair H115i Platinum.
Corsair RM750x

The problems I have are with the Commander pro that came with the case and the H115i.
These two are connected to the USB 2.0 ports on my MB but I cannot find them both in Device Manager or in iCue software. i have tried different setups both separately in a usb2.0 port. Also tried with the H115i in the commander pro and the Pro on the 1 of the 2.0 ports tried without success.

All fans are connected to the commander pro excluding the fans of the H115i which I connected directly to the pump itself. All fans are running and so is the AIO. The RGB lighting also works on the standard rotation. I just can't find them in ICue, so I can't change them either

I did read that there were problems with the USB 2.0. in combination with AMD and Corsair is this still playing is there any other way to get this working?
Reply With Quote
Reply

Tags
amd, corsair commander pro, icue devs, icue not detecting, icue problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.