The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-07-2005, 01:39 AM
sebringsc sebringsc is offline
Registered User
sebringsc's PC Specs
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
POST ID # = 226626
sebringsc Reputation: 10
Default ram issues

I just purchased a set of TWINX1024-3200C2PT from newegg and the damn things won't post when I change the timings to 2-3-3-6 or anything else, they basically only post w/ the default 3-3-3-8. Also when I check them w/ everest, it says that the module name is CMX512-3200C2. Is this the right name for this memory?
It also seems that when I try to OC the FSB past 225 MHz they won't post even when I drop the LTD/FSB multiplier to something low like 3 or 4. My CPU idles @ 20C running @ 2350 MHz & 210 FSB but I feel as though this ram should DEFINETLY go past 225 FSB
My specs are in my sig so any help would be greatly appreciated
Reply With Quote


  #2  
Old 12-07-2005, 03:58 PM
sebringsc sebringsc is offline
Registered User
sebringsc's PC Specs
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
POST ID # = 226695
sebringsc Reputation: 10
Default

anyone? I would like to know if my ram is bad and I should RMA it or if this ram just isnt' meant to OC like this

Thanks
Steve
Reply With Quote


  #3  
Old 12-07-2005, 08:11 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,188
POST ID # = 226756
Wired Reputation: 32
Default

CAS Latency (tCL): 2
RAS to CAS Delay (tRCD): 3
Row Precharge (tRP): 3
Active to Precharge Delay (tRAS): 6

Memory Voltage: 2.75 Volts
All other settings to defaults.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote


  #4  
Old 12-07-2005, 08:58 PM
sebringsc sebringsc is offline
Registered User
sebringsc's PC Specs
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
POST ID # = 226769
sebringsc Reputation: 10
Default

ok i got those setting to work this morning and now i'm messing around w/ increasing the bus speed to max my mhz. I'm also trying to use some dividers but when I use the dividers my ram registers slower, like PC2700 instead of PC3200...not sure if that is a good thing to max the CPU's power.

Any Suggestions on using the dividers?

Steve
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.