The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-11-2019, 12:25 PM
Jose Hidalgo Jose Hidalgo is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1014372
Jose Hidalgo Reputation: 10
Question Function Keys (F1 to F12)

Hi everybody, happy K55 user here :)
Quick question : can I assign a macro to a combination of keys using the function keys ? (e.g. Alt+F10, or even Fn+F10).
Thanks !
Reply With Quote


  #2  
Old 08-12-2019, 03:03 PM
Jose Hidalgo Jose Hidalgo is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1014470
Jose Hidalgo Reputation: 10
Default

Hello ? Somebody out there ?...
Reply With Quote


  #3  
Old 08-12-2019, 03:08 PM
Apophis3 Apophis3 is offline
Registered User
Apophis3's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 584
POST ID # = 1014471
Apophis3 Reputation: 12
Default



Select Macro, and the drop down may disappear. Select Macro again if that happens. On the right of it, you see the various key combo options to choose.
Reply With Quote


  #4  
Old 08-13-2019, 09:52 PM
Jose Hidalgo Jose Hidalgo is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
POST ID # = 1014588
Jose Hidalgo Reputation: 10
Default

Thanks ! I'll try
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.