The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 32 votes, 5.00 average. Display Modes
  #106  
Old 12-13-2014, 01:34 AM
dodgeboy's Avatar
dodgeboy dodgeboy is offline
Registered User
dodgeboy's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 45
POST ID # = 746597
dodgeboy Reputation: 10
Default

Besides installing the CUE, did you update the firmware?
Reply With Quote


  #107  
Old 12-14-2014, 02:02 AM
2GOSU 2GOSU is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 17
POST ID # = 746781
2GOSU Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by dodgeboy View Post
Besides installing the CUE, did you update the firmware?
I think I installed CUE, then it prompt me to install the latest firmware.
Reply With Quote


  #108  
Old 12-15-2014, 12:31 AM
tothemax tothemax is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
POST ID # = 746934
tothemax Reputation: 10
Default

I've been having issues with the OSD going behind the game window. It's fairly annoying. Not sure if this is just in the new CUE software. Has anybody else had this problem?
Reply With Quote


  #109  
Old 12-17-2014, 04:51 PM
mpoffo mpoffo is offline
Registered User
mpoffo's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 194
POST ID # = 747524
mpoffo Reputation: 17
Default Any new software updates coming out soon?

I am wondering if Corsair might release an updated version of CUE or firmware in the near future?
Reply With Quote


  #110  
Old 12-18-2014, 12:28 PM
Leftiebiznit Leftiebiznit is offline
Registered User
Leftiebiznit's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 3
POST ID # = 747654
Leftiebiznit Reputation: 10
Default

Hi,
I'am having problems with the CUE, when i try to run it (already installed) it sits on the "settings>programs" screen, then it goes to profiles, and it crashes. i can't do anything with it. sometimes when i reboot my pc it will actually not crash,, but if click update firmware it insta crashes again. I tried every mode on the little switch on the back but with no luck.

also some buttons get double input randomly like "," for instance.. this is really annoying.

i've tried everyhting i can think of, i reinstalled the CUE several times, i deleted all drivers from device manager, and then installed it. but again no luck.

Please help me out here! thanks
Reply With Quote


  #111  
Old 12-19-2014, 12:13 AM
larsiano larsiano is offline
Black Label Society
larsiano's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Location: Amsterdam
Posts: 78
POST ID # = 747767
larsiano Reputation: 10
Send a message via ICQ to larsiano Send a message via AIM to larsiano Send a message via MSN to larsiano Send a message via Yahoo to larsiano Send a message via Skype™ to larsiano
Default

How can you reset the software to the factory defaults? I think I messed up a few things and want to start again by removing everything. But I see no option to do this in the application settings.
I removed all entries of all layers of the app but now removed the "default profile" also and want to start clean. maybe you can remove some user (or hidden) folder to do this?
Reply With Quote


  #112  
Old 12-27-2014, 12:47 PM
benzic benzic is offline
Registered User
benzic's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 4
POST ID # = 749371
benzic Reputation: 10
Default

The new version of CUE ( 1.3.70 ) has a same probleme them the older version .
1.2.77 : crash
1.3.70 : crash
Reply With Quote


  #113  
Old 12-27-2014, 02:28 PM
RetrogamerX RetrogamerX is offline
Registered User
RetrogamerX's PC Specs
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 153
POST ID # = 749386
RetrogamerX Reputation: 11
Default

Quote:
Originally Posted by benzic View Post
The new version of CUE ( 1.3.70 ) has a same probleme them the older version .
1.2.77 : crash
1.3.70 : crash
Many threads about this. Lots here still having issues. Can only hope Corsair fix this asap?
Reply With Quote


  #114  
Old 01-09-2015, 10:06 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,464
POST ID # = 752259
Corsair James Reputation: 75
Default

We have a new version out today (1.3.91): http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=136449
Reply With Quote


  #115  
Old 01-09-2015, 10:07 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,464
POST ID # = 752260
Corsair James Reputation: 75
Default

Quote:
Originally Posted by larsiano View Post
How can you reset the software to the factory defaults? I think I messed up a few things and want to start again by removing everything. But I see no option to do this in the application settings.
I removed all entries of all layers of the app but now removed the "default profile" also and want to start clean. maybe you can remove some user (or hidden) folder to do this?
Access the AppData foldere under your login user name and navigate too Roaming\Corsair\HID and delete the HID folder. This will delete everything. Restart your PC afterwards.
Reply With Quote


  #116  
Old 01-12-2015, 10:37 PM
Lolrusx Lolrusx is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
POST ID # = 753076
Lolrusx Reputation: 10
Default

Maybe someone can help me with my problem. I've been trying to install CUE for sometime today. Just got my K70 in the mail, and every time it gets to installing the drivers on the setup my whole PC freezes up and I have to restart it. Can't seem to get past it at all, any ideas?

EDIT: Nevermind, totally just randomly tried it again and it went through!

Last edited by Lolrusx; 01-12-2015 at 10:41 PM.
Reply With Quote


  #117  
Old 01-14-2015, 06:26 PM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 753561
terabyte Reputation: 73
Default

This thread can be removed from the Sticky ones now, there is already another for the latest 1.3.91 version.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.