The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-17-2019, 02:56 AM
Amiejay Amiejay is offline
Registered User
Amiejay's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1021532
Amiejay Reputation: 10
Default Problem with iCue Display...

Hello...

I apologize in advance if this is a FAQ - I searched, and I didn't find anything relevant.

When I run iCue (3.2.80), I get a Window without the standard Windows title bar (application name, minimize, maximize, close) sitting somewhere on my center monitor - this window cannot be moved. The application appears to be functioning, but the window that is supposed to show the devices (when you click on them) appears to be zoomed in to the point that only the extreme upper left corner of the device is visible. None of the controls that should be shown for each device are visible.

I have lots of Corsair RAM (64GB), a Commander Pro and an H115i RGB Platinum. I've also got 2 Nvidia GeForce RTX 2080ti cards, a 40TB drive array, a 1TB nvme boot drive, and some other storage devices. CPU is a Core i9 9900X. Only the Commander Pro and the H115i RGB Platinum show up as configurable devices.

Also, the only way I can close iCue is by killing it in the task manager. This doesn't seem right.

Has anyone seen this problem before? Is there any way to fix it?

Thanks!

Amiejay
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2019, 06:22 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,359
POST ID # = 1021544
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

Occasionally if the program crashes or freezes, but it could also be a corrupted install. Since there is a new version out (3.21.88), now would be a good time to upgrade and see if the behavior changes.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-17-2019, 05:07 PM
Amiejay Amiejay is offline
Registered User
Amiejay's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1021598
Amiejay Reputation: 10
Default

Thanks - I saw other people talking about the new version, but the download link from the Corsair site still has the older version.

Is there a link to get the newest version?

-A
Reply With Quote
  #4  
Old 10-17-2019, 05:30 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,359
POST ID # = 1021599
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

It looks like it is up now. The website direct version usually comes within 24 hours of the in-app update version. I prefer to keep the download installer in case there are issues now or in the future necessitating a roll back.

https://www.corsair.com/us/en/downloads
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.